Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok? Badarságnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Badarságnak tűnik, hogy ezért nem teszem meg?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik, már bevallottuk egymásnak az érzéseinket, de még nem járunk és valamiért nem akarunk egyről a kettőre jutni. Még nem is csókolóztunk és sokszor fantáziálok róla milyen lehet vele. Szerintetek az marhaság, hogy azért nem akarom én kezdeményezni a csókot, mert ő még nem csókolózott és nem akarom neki elrontani az első csókot? Úgy értem, hogy én olyan sráccal csókolóztam először akibe nem voltam szerelmes és borzalmas volt, szeretném ha neki nem lenne rossz élmény és ő kezdeményezné, amikor tényleg vágyik rá meg arra is gondoltam, hogy talán dobna az önbizalmán, ha ő tenné meg az első lépést ez ügyben. Vagy rosszul gondolom és a fiúknak ez az egész nem jelent ennyit? Csak már olyan sok idő eltelt és nem akaródzik lépni nem tudom mi tévő legyek.

2012. dec. 12. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
ne agyalj ezen, csókold meg, tetszeni fog neki
2012. dec. 12. 20:41
 2/5 A kérdező kommentje:
nos lehet, hogy túlmisztifikálom, de ismerned kellene nem könnyű eset :D
2012. dec. 12. 20:43
 3/5 Mókusgyilkos ***** válasza:

ja ja mert 1 pasinak az rombolja az önbizalmát ha 1 csaj megcsókolja mert már nem bír magával.. szerintem is.. :D

azt írtad: tetszetek 1másnak.. ÉS EZ HOL ÉRZELEM ?:)

tetszik-> de meg b....nám

kedvel-> tökéletes haver alapanyag

szeret-> tökéletes barát alapanyag

szerelmes-> na itt már lehet arról szó h olyan kérdést írj ki amit a párkapcsolat témakörbe indokolt feltenni. [oké nyilván van átmenet szépen egyikből a másikba mert nem esünk első látásra szerelembe DE a tetszik és a kedvel fázisba ne beszéljünk már ÉRZELMEKRŐL]

2012. dec. 12. 20:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem akartam ennyire részletesen megfogalmazni a kérdést, de legyen. Igazából amúgy a csókon van a hangsúly. Egyébként mivel az ő fejébe nem látok bele, de azt tudom én mit érzek mondhatom ezt szerelemnek. Nem most kezdődött ez a tetszés...
2012. dec. 12. 20:48
 5/5 menta34 ***** válasza:
Örök trükk, hogy csókra indulsz de csak szépen lassan és figyeled a reakciót, ha akar elhúzódik ha nem akar akkor marad. Nőknél bónusz lehetőség, hogy a cél előtt megáll 5 centivel, és hagyja, hogy a pasi tegye meg az utolsó centiket, ezzel ő lesz a kezdeméyező:))
2012. dec. 12. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!