Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit gondoltok az ilyenről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok az ilyenről?

Figyelt kérdés

Szeptember óta csetelek egy mexikói sráccal, az illető egyetemista, én gimis vagyok. Teljesen megértjük egymást, egy ideje kissé idegbeteg vagyok, ő vett rá, hogy kérjek beutalót egy pszichológushoz, mert régebben neki is szüksége volt rá, és hogy ne féljek, segíteni fog. Ugyanolyan visszahúzódó mint én, nem szereti a nagy társaságot, de azt mondta nekem, hogy szeret velem beszélgetni. Múltkor szóba jöttek a párkapcsolatok és kiderült hogy ő is egyedülálló, mert neki sem fekszik a mostani rendszer (cigi, alkohol, szex), és hogy ő sem ül naponta a kocsmában, sőt nem is jár inni, mert felesleges.

Van hogy hajnalokig beszélgetünk, mert kedveljük egymás társaságát, ha bármi gondom van, elmondom neki és vagy megpróbál segíteni, vagy pedig felvidít.

És hogy az igazat megmondjam...szerelmes lettem.

Képet nem láttunk egymásról, egyikünk sem kért, én viszont olyan jellem vagyok, hogy másnak a jellemébe szeretek bele, nem a kinézetébe....

Nem tudom, ezt hogy magyarázzam el neki...találkozni egyelőre az én szempontomból lehetetlen, hamarosan egyetemre kerülök, és valószínűleg önköltségesre, arra kell gyűjtenem, meg nem is szeretném elijeszteni magamtól, vagy hogy azt higgye, hogy csak szórakozom...

És a köztünk lévő korkülönbséget sem tudom, hogy venné.

Én viszont megőrülök ebben a bizonytalanságban...

2012. dec. 11. 14:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez csak egy intermezzo az életedben. El fog múlni....
2012. dec. 11. 14:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Jól tudsz spanyolul?

képet nem láttál?

Nem lehet hogy a szomszéd tini srác az,aki be akar cserkészni,gondolván,hogy bejönnek a Mexikói pasik?

2012. dec. 11. 15:20
 3/7 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: hát nem tudom...

2. válaszoló: nem lakik a szomszédban tini, és igen jól beszélek spanyolul, ő is megdicsért, meg általában úgy beszélünk ahogy kedvünk tartja, egyszer angol, egyszer spanyol, de ha spanyolul akkor meg kell emberelnem magam, mert tényleg anyanyelvi szinten mondja :)

Azért köszi a segítséget, ilyenre nem is gondoltam, bár nem valószínű :)

2012. dec. 11. 15:28
 4/7 anonim ***** válasza:

akkor nem akarlak bántani,de csatlakozom az 1. válaszolóhoz

nagyon drága a jegy.....ő nem jönne?

2012. dec. 11. 15:29
 5/7 A kérdező kommentje:

nem bántasz...

igazából erről még nem beszéltünk, de ahogy mondtam, tényleg nem nagyon kedveli a társaságot, nem tudom, érnék-e neki ennyit :/

2012. dec. 11. 15:32
 6/7 anonim ***** válasza:

de nem is vetette fel,hogy "elmennék Baby!"?

Mert ha tényleg járt pszichológushoz,lehet egy depressziós srác,aki szereti a magányt,és nem is kéne neki senki... :(

2012. dec. 11. 15:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Basszus, erre nem is gondoltam...hát remélem nem :(
2012. dec. 12. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!