Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet? Lent kifejtem!
Van 1 lány aki nagyon tetszik, és arra gondoltam, hogy suli után kiviszem sétálni a közeli parkba és ott közlöm vele az érzéseim valahogy így: Van egy lány aki nagyon tetszik nekem, de nem tudom, hogy mit érez ő irántam...Nah valami ilyesmi.Szerintetek jó ötlet, vagy valami más szöveg kellene? Tőlem 8 hónappal idősebb, de az szerintem nem sok minden, mivel 1 évfolyamra járunk.Még az lenne a kérdésem, hogy ez egyik jó barátom (lány) megkérdezte, hogy mit érez irántam, és nem válaszolt ( én nem tudtam,hogy akarja faggatni) :)Meg hogyha kihívom akkor hogy tudnám vele azt érzékeltetni, hogy mi a szándékom???
Bocsánat, hogy még 1x kitettem ezt a kérdést!!
gyerekes...mit kell köríteni, pláne úgy mintha egy 3. személy lenne a csaj??? ez tök gáz...ha férfi vagy vagy annak hiszed magad, akkor mond meg kerek perec hogy mit akarsz és majd ő eldönti, mérlegeli hogyan tovább...
amúgy meg mi az hogy kiviszed sétálni? mi ő egy kutya? :D no de mindegy is, ez csak mellékes észrevétel volt...amúgy hány évesek vagytok?
22N
öhm...:D eddig csak én válaszolgattam :D
de ne félj, mert minél jobban parázol, annál idegesebb leszel, annál nagyobb az esélye hogy összevissza fogsz beszélni és beégsz előtte...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!