Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jó ötlet? Lent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet? Lent kifejtem!

Figyelt kérdés

Van 1 lány aki nagyon tetszik, és arra gondoltam, hogy suli után kiviszem sétálni a közeli parkba és ott közlöm vele az érzéseim valahogy így: Van egy lány aki nagyon tetszik nekem, de nem tudom, hogy mit érez ő irántam...Nah valami ilyesmi.Szerintetek jó ötlet, vagy valami más szöveg kellene? Tőlem 8 hónappal idősebb, de az szerintem nem sok minden, mivel 1 évfolyamra járunk.Még az lenne a kérdésem, hogy ez egyik jó barátom (lány) megkérdezte, hogy mit érez irántam, és nem válaszolt ( én nem tudtam,hogy akarja faggatni) :)Meg hogyha kihívom akkor hogy tudnám vele azt érzékeltetni, hogy mi a szándékom???

Bocsánat, hogy még 1x kitettem ezt a kérdést!!

2012. dec. 15. 13:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

gyerekes...mit kell köríteni, pláne úgy mintha egy 3. személy lenne a csaj??? ez tök gáz...ha férfi vagy vagy annak hiszed magad, akkor mond meg kerek perec hogy mit akarsz és majd ő eldönti, mérlegeli hogyan tovább...

amúgy meg mi az hogy kiviszed sétálni? mi ő egy kutya? :D no de mindegy is, ez csak mellékes észrevétel volt...amúgy hány évesek vagytok?

22N

2012. dec. 15. 13:15
 2/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat a rossz fogalmazásért, amúgy tudja valamennyire, hogy mit érzek iránta!14 évesek vagyunk...Szal a gyeekes rám nem túl sújos jelző :)Egyébként azért szeretném igy elmondani, hogy egyszerre nyomjam a nyakába pl : Heló szeretlek oszt csá!De azért köszi :) egyébként meg nem úgy vagyok vele hogy lesz ami lesz, nem tudom miért, már volt több lány aki tetszett, de ez más.
2012. dec. 15. 13:18
 3/13 anonim ***** válasza:
14 vagy...még ráérsz a párkapcsolaton, meg a "szerelmen" komolyan gondolkozni...amúgy meg tényleg az lesz "hogy lesz ami lesz", mert egy párkapcsolat 2 félből áll...és amíg a másik fél nem dönti el hogy mit akar addig képlékeny a dolog...első voltam
2012. dec. 15. 13:21
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi :) Én ezt mind tudom, de aki eddig volt azzal úgy voltam ha nem jön össze akk lesz*rom, de itt más a helyzet :)
2012. dec. 15. 13:23
 5/13 anonim ***** válasza:
akkor meg mindent bele
2012. dec. 15. 13:24
 6/13 A kérdező kommentje:
Jah és ne hidd, hogy eddig 100 "nőnél" próbálkoztam :) de akinél igen ott bebuktam szóval az önbizalmam is elégé 0.
2012. dec. 15. 13:24
 7/13 anonim ***** válasza:
figy...én nem hiszek semmit :) de 14 évesen nehogymár önbizalom 0 legyen...:) tényleg ráérsz még ezzel foglalkozni, meg az önbizalommal is :) nem hiszem én azt hogy 10 évesen lelehet ezt döngölni nullára...ha mondjuk huszonakárhány éves lennél s a hátad mögött rengeteg pofára ejtés, akkor azt mondom oké megértem...de ennyi idősen ilyen még nincs szerintem :)
2012. dec. 15. 13:37
 8/13 anonim ***** válasza:
bocsi elírtam: 14 évesen nem 10 évesen :D
2012. dec. 15. 13:41
 9/13 A kérdező kommentje:
:D akkor ugy fogalmazok ,hogy félek, hogy mi lesz a kimenetel és ezért bátortalan vagyok.Így talán jobban értitek.
2012. dec. 15. 13:45
 10/13 anonim ***** válasza:

öhm...:D eddig csak én válaszolgattam :D

de ne félj, mert minél jobban parázol, annál idegesebb leszel, annál nagyobb az esélye hogy összevissza fogsz beszélni és beégsz előtte...:)

2012. dec. 15. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!