Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jó ötlet? Lent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet? Lent kifejtem!

Figyelt kérdés

Van 1 lány aki nagyon tetszik, és arra gondoltam, hogy suli után kiviszem sétálni a közeli parkba és ott közlöm vele az érzéseim valahogy így: Van egy lány aki nagyon tetszik nekem, de nem tudom, hogy mit érez ő irántam...Nah valami ilyesmi.Szerintetek jó ötlet, vagy valami más szöveg kellene? Tőlem 8 hónappal idősebb, de az szerintem nem sok minden, mivel 1 évfolyamra járunk.Még az lenne a kérdésem, hogy ez egyik jó barátom (lány) megkérdezte, hogy mit érez irántam, és nem válaszolt ( én nem tudtam,hogy akarja faggatni) :)Meg hogyha kihívom akkor hogy tudnám vele azt érzékeltetni, hogy mi a szándékom???

Bocsánat, hogy még 1x kitettem ezt a kérdést!!

2012. dec. 15. 13:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaidat :)Hát igazából már csak arra voltam kíváncsi, hogy jó ötlet-e hogy kihívom a parkba, mert már sikerült annyi erőst gyűjteni hogy rászánjam magam :)
2012. dec. 15. 13:52
 12/13 anonim ***** válasza:
egy próbát megér, vagy inkább beülni egy üdcsire, mert elég sz@r idő van kint :S :)
2012. dec. 15. 13:55
 13/13 A kérdező kommentje:
nem is most szeretném elhívni :)az lett volna jó ha nem olvad el a hó és akk a parkba :S
2012. dec. 15. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!