Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan dobod fel az ellaposodo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dobod fel az ellaposodott kapcsolatodat?

Figyelt kérdés
Csak tanácsokra lenne szükségem, 1,5éve vagyunk együtt, és kezdünk laposodni, de ezt nem akarom, mert nagyon szeretem, de már kifogytam/tunk az 5letekből. Valaki valamit esetleg? (A szexszel semmi probléma :))
2009. aug. 27. 16:17
 1/7 anonim ***** válasza:
2kézzel :) . egyébként sztem ha 1 kapcsolat ellaposodik ott nincs igazi nagy szerelem.
2009. aug. 27. 16:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
mar miert ne lehetne ott szerelem... probaljatok tobb programot kitalalni hetvegekre... vagy bulizzatok, mozi, kiranduljatok valamrre... csak ne legyenek egyhangujak a napjaitok
2009. aug. 27. 16:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez a baj, hogy egyhangúak a napjaink. Szinte mindig ugyanaz van már :/ Köszi a gyors válaszokat!
2009. aug. 27. 16:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Találj ki spontán ötletes nem mindennapi meglepetéseket. Ha kell segítek neked.
2009. aug. 27. 20:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Kellene a segítséged! :)
2009. aug. 27. 20:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Nem lehet, hogy a nyáriszünet miatt laposak azok a mindennapok?
2009. aug. 27. 22:03
 7/7 A kérdező kommentje:
én 18 ő 20 :)
2009. aug. 28. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!