Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellaposodott a kapcsolatunk (? )
több mint két éve vagyunk együtt a barátommal, 18 évesek vagyunk mindketten. egy kisvárosban lakunk, és minden nap órákat voltunk együtt. tanulni is gyakran ő segít, mert én az a fajta vagyok aki csak "valakivel" tud tanulni. valószínűleg kicsit "rámunt" (meg is értem, most érettségire csomót segített, azért tényleg punnyasztó..)
most már nem vagyunk együtt minden nap, elkezdett kockulni, hogy neki kell a kikapcsolódás.. én ezért elő"szedtem" a régi haverokat, megint több időt töltök velük, bár szívem szerint minden pillanatban Vele lennék!
azonban a legfőbb baj talán az, hogy most mióta másokkal vagyok látom, hogy másokkal órákat vagyok úgy együtt, hogy csak ülünk egy padon és beszélgetünk, ami MÁR nem megy a párommal, bezzeg az első évben...... kevesebbet is hülyéskedünk.
azóta társasoztunk, meg tervezzük hogy elmegyünk együtt nyaralni 2-3 napra (hogy aztán legyen miröl beszélni:D) :) de sétálás közben például tényleg unatkozunk... bezzeg régen órákat sétáltunk, ültünk egy padon, stb...
ne írjátok hogy hagyjuk ott egymást, mert tényleg nagyon szeretem és ő is engem.. :( csak most ez nehéz :\
Próbáljátok ki hogy heti 1× vagy 2 hetente találkoztok, ha nem is hiányoztok egymásnak, akkor felesleges folytatni, de ha a következő találkozás után tudtok majd beszélgetni (meséljétek el mi volt az elmúlt pl 2 hétben, nosztalgiázzatok kicsit) akkor talán még nem reménytelen a dolog.
Egyébként az is egy fontos kérdés hogy szereted-e annyira mikor még órákig tudtatok beszélgetni, vagy ez az unatkozás arra vonatkozik-e hogy már nem élvezed annyira a társaságát. Ugyan ez az ő helyzetében is.
mindketten élvezzük az unatkozást is, hisz jó egymást ölelve némán feküdni a tévé elött (még ha nem is nézzük) :) de most hogy elkezdtem másokkal kijárni (nevetni, beszélgetni), eszembe jut a régi "MI" akik még sokkal többet beszélgettek és hülyéskedtek, és ez hiányzik.
az a baj, ha én ki is járok, az ő kikapcsolódása a számítógépes játékokban kimerül.. arról pedig sokat nem tudunk beszélgetni. :\
de persze köszönöm a válaszokat! igyekszünk :)) remélem jön a nyár és kicsit helyre rázódunk!
sok veszekedés is volt mostanában, mert mindkettőnknél gáz van otthon(szülők) és emiatt kicsit feszültebb volt a hangulat. remélem hamar átlendülünk ezen, és minden rendben lesz!
a heti 1-2 talival a baj az, hogy fura lenne nem vele lenni ha 10 percnyi sétára lakunk egymástól, és mindig hiányzik! :(
további ötleteket szivesen várok még!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!