Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 1 éve vagyunk együtt és kicsit ellaposodott a kapcsolatunk. Mit csináljunk, hogy ne legyen "uncsi"?
A barátommal 1 éve vagyunk együtt és kicsit ellaposodott a kapcsolatunk. :(
Szeretjük egymást(nagyon is!!) és minden rendben van!
Igazából csak annyi a probléma h egy sulba járunk, és mindig látjuk egymást és ezért egybe folynak a napok.
Mit csináljunk h minden nap egy emlékezetes nap maradjon?
Ugyanilyen helyzetben vagyok én is.Egy suliba járunk..talizunk mindennap.
Szerintem járjatok el új helyekre.Élményfürdőbe,moziba,nemsokára jobb idő lesz..szóbajöhet az állatkert is.De tölthetitek egymásnál a hétvégéket.Mondjuk főzzetek együtt vmit vagy sportoljatok.
Vagy egyik nap lepd meg egy kis sütivel..vmi kis aprósággal:)
De a szexuális életetekbe is vihettek vmi újdonságot.
Am 16 éves csaj vagyok és 9 hónapja vagyunk együtt.
Ezt úgy hívják, hogy mindennapi élet. Nincs recept a kérdésedre. Nem lehet minden nap valami izgalom, mert akkor azt unod meg. Ez a művészet, hogy a mindennapokat is "túl kell élni". Ha ez megy, akkor az egy igazi kapcsolat.
25/f
az előző válaszadó megragadta a lényeget :) ha unjátok egymást, ott nem a hétköznapokkal van a baj..hanem a kapcsolattal
16/l
Deh nem jól értelmezitek a feladatot..
Én írtam h nincs semmi baj köztünk,és nem szoktunk se veszekedni és semmi+tökre szeretjük egymást...és nem a akpcsolat uncsi, henem a hétköznapok...
Magyar ember és az értelmezési feledatok...ennyit erről pff
Magyar ember és a fogalmazási nehézségek pfff..
Olvassuk el mégegyszer:
"A barátommal 1 éve vagyunk együtt és kicsit ellaposodott a kapcsolatunk. Mit csináljunk, hogy ne legyen "uncsi"?"
Szerinted ez mit jelent?? Kapcsolatra vonatkozik, vagy az életre, mert szerintem a kapcsolatra.
Például egyik nap bedobhattok egy kis kristályos metamfetamint.... Izgalmas nap lesz az biztos... :)
A kérdésedre pedig nincs válasz. Ne is keresd. Ha te magadtól nem tudom mi lenne jó neked a mindennapokban, ami szerinted nem unalmas, akkor mi honnan tudjuk?
Nem is ismerünk, azt sem tudjuk mit szeretsz, mit nem szeretsz.
A kérdés egyszóval oktalan abban az esetben ha ahogy írod nem a kapcsolatotokkal van baj.
25/f
Én már 2éve vagyok együtt a barátpmmal,egy suli,egy osztály. Mi pl mindig kerüljük egymást szünetekben barátokkal vagyunk stb.
Reggeli puszi aztán mindenki megy a dolgára.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!