Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ellaposodott a kapcsolatunk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ellaposodott a kapcsolatunk. Másfél év után. Nem szeretnék szakítani, de már nem érzünk olyan szerelmet. Mit csináljak? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt, kéthetente tudunk találkozni, mert más településen tanulunk,de egy városban lakunk.. Ezek után már nem tudom mit lehetne újítani. Egyre kevesebbet szexelünk, már annyi pozíciót kipróbáltunk. De neki is csak egy fajta jó, meg nekem is. Vissza lehet még hozni a szerelmet? Nem tudom mit csinálhatnánk. Kérlek segítsetek!
2011. jan. 4. 16:04
 1/6 nielindi ***** válasza:
ha egy városban laktok, miért csak 2hetente találkoztok?? találkozzatok minden hétvégén.
2011. jan. 4. 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:

A probléma gondolom az, hogy nincs elég közös programotok, ami van, azt is az ágyban töltitek. Menjetek el múzeumba, moziba, fürdőbe, korcsolyázni, szánkózni, színházba, akármi. Dobjátok fel programokkal a kapcsolatot. Ez hatásos, mert közben, vagy utána tudtok egymással beszélgetni róla.

Ha így sem működik, akkor veszett fejsze nyele. De adjatok még egy esélyt magatoknak.

2011. jan. 4. 16:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi 3éve vagyunk együtt,2 éve együtt élünk(minden nap találkozunk)mégsem untuk meg,mert imádjuk egymást.

Lehet nem illetek össze.

2011. jan. 4. 16:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Mert más városban tanulunk(ő BP, én Debrecen, és Szabolcs megyében lakunk) és nincs keret minden hétvégén találkozni. meg ha gyakrabban találkoznánk, szerintem eddig se bírtuk volna. :/ eléggé különbözünk, sokat civakodunk, ha sok ideig együtt vagyunk.
2011. jan. 4. 16:16
 5/6 Fülünyúl ***** válasza:
Akkor meg törődj bele, hogy ez csak egy ilyen szexuális kapcsolat, mert nem több a leírtak alapján. Időnként összejöttök dugni és kész. Nem beszéltek, nem találkoztok, nem éltek együtt. Ezt én nem is nevezném kapcsolatnak.
2011. jan. 4. 16:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Buta. Vagy rosszul írtam le. Nem a szex a lényeg a kapcsolatunkban. szerelmesek vagyunk vagy voltunk egymásba, és ez a kapcsolat nem a szexről szól. szoktunk beszélgetni annak ellenére hogy teljesen más dolgok érdekelnek minket. amikor itthon van, nem csak szexre jövünk össze, hanem együtt vagyunk, filmezünk,elmegyünk szórakozni este néha. nem akarom elveszíteni, mivel szeretem, csak érzem hogy nem jó így. ő pedig megfáradt,beletörődött szerelmet érez irántam. ezt akarom megváltoztatni. hogy hiányozzak neki. egyszer már volt ilyen két hónapja, de utána érezhetően jobb volt minden, sikerült megoldani.
2011. jan. 4. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!