Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellaposodott a kapcsolatunk. Mit tegyek?
2éve vagyunk együtt, de tavaly már ő egyszer akart szakitani, de én mondtam h probáljuk meg még egyszer,végül 2honap után vége lett, mert neki már egy ideje egy másik lány tetszett meg h már nagyon ellaposodott a kapcsolatunk.Nekem ez nagyon rosszul esett, h pont az a a lány akivel meg egyébként joba vagyok/voltam.Összejöttek én meg bosszubol összejöttem az unokatesojával(már tudom h nem kellett volna).Én még mindig szeretem és nem is hagytam békén, mindig találtam vmi okot h találkozzunk vagy h beszéljek vele de ő nem is mindig válaszolt,végül szakitott a lánnyal , de nem csak emiatt.(állitolag azért mert nem feküdt le vele a lány)És megint összejöttünk.ugy érzem csak a szex miatt van velem, meg én is érzem h nem olyan már ez a kapcsolat, de nem birom látni h a másé!
19/L
SZia!
Próbálj meg más srácok felé nyitni, sajna nekem az a tapasztalatom, hogy addig bezár ez a világ, amíg egy másik nem nyílik meg. Az, hogy meg mással látod, valószínűleg mindig is zavarni fog, akárcsak egy kicsikét is, hiszen valaha fontos volt neked, és sosem lesz közömbös már. De nyitni kell az új felé:) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!