Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna benneteket, ha a barátotoknak smiley-val írnának mások?
Figyelt kérdés
Pl szülinapi köszöntéskor, a köszöntés végére mosolygó fejet tennének? Más lányok, barátok?2013. jan. 6. 20:26
6/17 anonim válasza:
Nem zavarna.
Mi a kollégákkal, ha egymásnak írunk levelet (tehát nem kifelé), akkor is szoktunk használni smiley-kat. Nem értem, hogy miért probléma, ha egy szülinapi köszöntés végére rak valaki egy mosolygós fejet. Az nem zavar, hogy felmeri köszönteni más nő nemű egyed a barátod?
7/17 anonim válasza:
IGEN, ÉLVE ELTEMETNÉM A RIBANCOKAT
amúgy nem
8/17 Quorra válasza:
Nem. Miért? Téged igen? Eléggé beteges ez ám..
9/17 anonim válasza:
jesszus, nőj már fel! olvasd el, amit írtál... kicsit túlaggódod a dolgokat!
10/17 anonim válasza:
szülinapi köszöntőnél még az se zavar ha szivecskét ir. ha annyit irna hogy szeretlek és szivecske azért azt megkérdezném mi is történt: nekem is volt hogy ismerösöm hatalmas nagy segitséget nyujtott és konkrétan a nyakába ugrottam és ugy köszöntem meg a segitséget, mert már pánikoltam mikor megjelent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!