Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok pasit?

Figyelt kérdés
az osztályban már szinte mindenkinek volt barátnője még annak is aki borzalmasan néz ki de nekem nem.Sokan mondják , hogy szép vagyok elmehetnék modellnek mert 170 cm magas vagyok meg ilyenek de valahogy mikor kezd kialakulni valami egy fiúval egyik napról a másikra a fiú megváltozik és már nem úgy viselkedik velem mint máskor [erre már két példa is volt]

2013. jan. 6. 19:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
igaza van XDDD
2013. jan. 6. 19:56
 12/18 A kérdező kommentje:
miben is? lehet ha valaki számára ronda vagyok de akkor az elején miért adott reményt?
2013. jan. 6. 19:58
 13/18 anonim ***** válasza:
Kicsit értelmetlen a szöveg amit beírtál, sehol egy vessző, kevés összefüggés. Nehéz kibogarászni mit akarsz kifejezni. Inkább azt írtad volna le, hogy hogyan változnak meg a pasik. Akkor talán tudnánk tanácsot adni.
2013. jan. 6. 19:58
 14/18 A kérdező kommentje:
Egyik napról a másikra teljesen megváltoznak.Mintha semmit sem akartak volna tőlem csak azt, hogy barátok legyünk
2013. jan. 6. 20:03
 15/18 anonim ***** válasza:
Akkor valószínű az van, hogy amint jobban megismernek, elmegy a kedvük a dologtól. Vagy te választottál olyan pasikat (HAHA kisfiúkat) akik nagyon mások mint te, vagy te kezdesz el valamit csinálni pár nap után ami elijeszti őket.
2013. jan. 6. 20:05
 16/18 anonim ***** válasza:

Először is:

Háromhetente ráírni egy pasira olyan, mint háromhetente egyszer tanulni. Mire megtanulsz valamit, három hét múlva el is felejted, nemde? Három hét után a pasi még csak azt sem tudja, hogy létezel. Főleg, ha ideáig nem keresett.

A másik, ha úgy érzed, hogy nem keresett téged egy pasi már kb. 1 hete, akkor az azért van, mert nem jöttél be neki. Az pedig, hogy bunkókat vonzol be magadnak, arról pedig el kellene gondolkodnod. Szerintem.

2013. jan. 6. 20:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Na, majdnem egy véleményt írtunk Balázs. :D
2013. jan. 6. 20:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Én ismerkednék veled, ha gondolod keress meg priviben!
2013. jan. 6. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!