Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok ilyen pasit?
Figyelt kérdés
Aki megbecsül azért is hogy 20éves léttemre fözök,mosok,takaritok,aki nem fikáz le mindent amit én csinálok,legalább egy héten egyszer mondja hogy szeret,aki néha elvisz valahova pl:mozi,strand akármi,aki nem függ anyucitól?Légyszi segitsetek mert a párom ilyen!Szeretem de már nem birom elviselni hogy most pl az volt a baja hogy az egyik cukinit vékonyabban szeltem mint a másikat?:(2012. júl. 3. 17:48
1/23 anonim válasza:
Szóval most van barátod de már a következőn gondolkozol? Nem kéne először szakítani? Felcserélted a sorrendet.
2/23 anonim válasza:
Egyenlőre nem mindegy hol van ilyen pasi?! Most a lényeg, hogy szakíts a mostani pasiddal, ha nem vagy elégedett nem vagy boldog.
3/23 anonim válasza:
Imádom az ilyen cuki-muki 20 éves lányokat!Én is imádok főzni. Majd együtt dagasztjuk a friss cipót, csak mondj egy időpontot édes!
4/23 anonim válasza:
Szakíts a mostanival, aztán majd megbeszéljük :)
5/23 A kérdező kommentje:
Igazából völegényem!De már annyira elegem van hogy én szar vagyok!Mindig én, olyan dolgokon kiakad hogy más csak röhögne rajta és még nek áll feljebb!Már több mint 1 éve együtt élünk de még sose dicsértem meg hogy de finom lett a vacsora vagy valami ilyesmi pedig más mindig megdicséri a föztöm és tudom hogy nem fözök rosszul!Amugy meg ha épp nincs rajta a hiszti akkor meg normális meg minden!
2012. júl. 3. 17:58
6/23 anonim válasza:
Te nem tiszteled a férfiakat, ha pasinak nevezed őket.
7/23 anonim válasza:
Nem lehet,hogy a cinizmusát/iróniáját érzed bántásnak? Nem mindegy a szándék. Lehet nem bántónak szánja, de te úgy veszed.
8/23 anonim válasza:
Hagyd ott ezt a dilinyóst! Az ilyen férfi nem szeret téged, csak kihasznál.
9/23 A kérdező kommentje:
Akkor barátot?Szerelmet?Akármi....Utolsó lehet mert sokszor mondta hogy nem megbántani akart...Akkor meg lehet én vagyok nagyon érzékeny:(?
2012. júl. 3. 18:05
10/23 A kérdező kommentje:
Bocsi 18:02-esnek szolt!
2012. júl. 3. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!