Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok ilyen pasit?

Figyelt kérdés
Aki megbecsül azért is hogy 20éves léttemre fözök,mosok,takaritok,aki nem fikáz le mindent amit én csinálok,legalább egy héten egyszer mondja hogy szeret,aki néha elvisz valahova pl:mozi,strand akármi,aki nem függ anyucitól?Légyszi segitsetek mert a párom ilyen!Szeretem de már nem birom elviselni hogy most pl az volt a baja hogy az egyik cukinit vékonyabban szeltem mint a másikat?:(
2012. júl. 3. 17:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
49%

"De ez olyan hülyeség mit kell igy kiakadni ezen?Nem értem..."

Na látod, itt 2 eset van. Vagy tényleg kiakadt ezen és valóban ideges lett.Akkor tömören egy f@sz. Vagy a másik eset, ami sztem valószínűbb, hogy igazából ő ezen nem akadt ki. De ilyenkor neked is partnernek kell lenned. Pl: Viccesen megjegyzed,hogy legközelebb hozod a tolómérőt,mikor cukkinit csinálsz, a lecsóhoz meg a vízmértéket. Jót röhögtök ezen és el van intézve.

2012. júl. 3. 18:37
 22/23 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy legközelebb lamérem vonalzóval!Erre azt mondta hogy normálisan kell megcsinálni!Mondom Bocs hogy az egyik 3mm-el vékonyabb lett:D
2012. júl. 3. 19:12
 23/23 anonim ***** válasza:

azért viselkedik veled így, mert megteheti. mert kiszolgálod, kinyalod a hátsó felét, és nem állsz a sarkadra.

ha a párod nem tisztel, akkor nincs jövője a kapcsolatnak.

2012. júl. 3. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!