Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok ilyen pasit?
Figyelt kérdés
Aki megbecsül azért is hogy 20éves léttemre fözök,mosok,takaritok,aki nem fikáz le mindent amit én csinálok,legalább egy héten egyszer mondja hogy szeret,aki néha elvisz valahova pl:mozi,strand akármi,aki nem függ anyucitól?Légyszi segitsetek mert a párom ilyen!Szeretem de már nem birom elviselni hogy most pl az volt a baja hogy az egyik cukinit vékonyabban szeltem mint a másikat?:(2012. júl. 3. 17:48
11/23 anonim válasza:
Megkell nevelni. Elmondani mit szeretnél, ha olyat szól szólni neki hogy ne így viselkedjen. stb...
12/23 A kérdező kommentje:
Én már probáltam szépen is...aztán mindig az lett hogy felhuzott agyilag...öt nem lehet mert ha mondok neki valamit egyik fülén be a másikon meg ki:(
2012. júl. 3. 18:09
13/23 anonim válasza:
Nincs olyan férfi a földön, aki elviselné, hogy az egyik cukkinit vékonyabbra vágod, mint a másikat, nem is tudom mit képzelsz.
14/23 anonim válasza:
Nálam találsz itthon egyet, de nem adom :)
16/23 anonim válasza:
Ez csupán összeillés kérdése. Ez a cukkinis ügy sem volt olyan véresen komoly, csak neked rosszul esett. Ezzel az a baj, hogy nem igazán lehet mit kezdeni, aki megszokja, már csak röhög az ilyen cukkinis eseteken.
17/23 A kérdező kommentje:
De ez olyan hülyeség mit kell igy kiakadni ezen?Nem értem...
2012. júl. 3. 18:25
18/23 kiflitolvaj válasza:
Nálam már az is váló ok, ha cukkinit tesznek elém az asztalra. Férfi vagyok, nem tengerimalac, az eszem megáll..
19/23 A kérdező kommentje:
De volt mellé hus te!Amugy meg szereti:D
2012. júl. 3. 18:31
20/23 anonim válasza:
Vegyél egy hyper slicert és azzal dettóegyformára nyesheted. Ja, hogy akkor meg az a baj? Kit érdeke, edd meg amit főztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!