Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hianyoznak a bokok es a meglepetesek?

Figyelt kérdés
A parom szeret engem, de valahogy a maximum amit csak nagy szabasu esemenyeknel tud mondani az, hogy szep vagy...de a hetkoznapokban nem mondja...nekem onbizlalmat adna es jobban ereznem magam tole..de valahogy o nem ilyen...becezni szeret de neha olyan jol esne ha megdicserne...most jottunk ismet ossze es az elso esten olyan volt mint egy igazi hosszerelmes...par nap eltelt es mar semmi folytatasa a dolognak...

2013. jan. 6. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés? :D
2013. jan. 6. 18:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Szoval amikor a legjobban kellene tepernie..nem ertem :(
2013. jan. 6. 18:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Igazabol nem tudom mi a kerdes :) csak kiirtam mert bant...
2013. jan. 6. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Én értem azt hiszem a gondod :) szeretnéd, hogyha többet dicsérne téged. Meg úgy általában mindig figyelne rád. :) Én is ezt várom el a barátomtól. reménytelenül. Egy idő után teljesen természetesnek veszik, hogy nem mondják ezeket a dolgokat. :(
2013. jan. 6. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudod ezt vele megbeszélni? :/ Kérdezd meg, h megbánta-e, h újra összejöttetek, vagy miért nem olyan kedves már...
2013. jan. 6. 19:14
 6/6 A kérdező kommentje:
nem hiszem h megbanta, vegulis minden oke, nekem csak az a plusz hianyzik...most peldaul videojatekozik es nem irt nekem egesz delutan..ha irok kedvesen valaszol...de azert ertekelnem h jobban odafigyelne, vegulis kapott tolem egy eselyt..de lehet h csak en parazom tul h most nem ont el esemesekkel, nem tudom ti voltatok e mar ilyen helyzetben es a pasi hany napig volt lovagias :)
2013. jan. 6. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!