Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIUK/LÁNYOK, ti mivel lepitek meg párotok nap mint nap? Ezek a hétköznapi kis örömök meglepetések? Amivel mindig izgi lesz a kapcsolat, tudod hogy mindig tud neked a párod valami újat mutatni, sosem tudod mire számíts?
Én pl. minden sms ben próbálok eltérni a sablon dumáktól, próbálok különböző lenni másoktól.mindig újat mutatni.vagy venni neki valami kis apróságot és elrejteni.vagy UV tollal írni neki levelet amit csak UV lámpával tud elolvasni ha már szerzett.kis cetlikre ráirni hogy szeretlek és telerakni vele a táskáját. Vagy csinálni neki 1 hónapos csoki kalendáriumot amiben minden nap ott egy csoki és egy kis szerelmes üzenet.
Ilyen dolgokra gondolok amivel jobbá,érdekesebbé,értékesebbé tudod tenni párod mindennapjait.
22F
különnözőek vagyunk.de azért lepontozlak.
Sztem neked olyan pasi kell aki ráélvez az arcodra és feltölti a képet az üzenőfaladra.akkor fogod igazán szeretni
a nap mint nap a túlzás, de azt nyilván nem úgy gondoltam, hanem valami legyen folyamatosan, valami amire nem számítasz
Tény hogy szükség van apró örömökre meg új dolgokra ha azt akarod hogy működjön hossszútávon.
Hat ez szerintem sok amit csinalsz... en is probalok nem mackokat venni meg olyasmiket amiket minden lany kap a baratjatol, hanem valami olyat ami szemelyreszabott, csak neki.
Amugy meg egy bunko paraszt vagy. Mit kell lepontozni meg szidni azt aki nem ert veled egyet?
18/F
"különnözőek vagyunk.de azért lepontozlak."
Gratulálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!