Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » FIUK/LÁNYOK, ti mivel lepitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIUK/LÁNYOK, ti mivel lepitek meg párotok nap mint nap? Ezek a hétköznapi kis örömök meglepetések? Amivel mindig izgi lesz a kapcsolat, tudod hogy mindig tud neked a párod valami újat mutatni, sosem tudod mire számíts?

Figyelt kérdés

Én pl. minden sms ben próbálok eltérni a sablon dumáktól, próbálok különböző lenni másoktól.mindig újat mutatni.vagy venni neki valami kis apróságot és elrejteni.vagy UV tollal írni neki levelet amit csak UV lámpával tud elolvasni ha már szerzett.kis cetlikre ráirni hogy szeretlek és telerakni vele a táskáját. Vagy csinálni neki 1 hónapos csoki kalendáriumot amiben minden nap ott egy csoki és egy kis szerelmes üzenet.

Ilyen dolgokra gondolok amivel jobbá,érdekesebbé,értékesebbé tudod tenni párod mindennapjait.

22F

2011. jún. 30. 13:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
egyébként mióta is vagytok együtt??:) hamár a hosszú távú dolgoknál tartunk ;)
2011. jún. 30. 14:42
 12/19 mimano ***** válasza:
41%

ma 14:41

Szerintem a kérdező az egóját szeretné növelni, és te akadályozod... Mégis, hogy képzelted??? :D

2011. jún. 30. 14:42
 13/19 anonim ***** válasza:
most hogy mondod igaza van..hogy mertem ezt??:( elnézésedet kérem kedves kérdés író, legközelebb azt írom le amit látni szeretnél:);)...xD
2011. jún. 30. 14:48
 14/19 A kérdező kommentje:

biztosan te is tudod milyen százalékban hasznosak a válaszaid.

Én ebből indultam ki amikor neked válaszoltam.

De ennyit is érsz, félember.

2011. jún. 30. 14:56
 15/19 mimano ***** válasza:
41%
Kedves kérdező! Ezzel a magatartással nem a válaszolót minősíted... Ha nem vagy kíváncsi az emberek véleményére minek írsz ide?
2011. jún. 30. 15:06
 16/19 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje vagytok együtt?
2011. jún. 30. 15:13
 17/19 anonim ***** válasza:
egyébként nem rég regisztem és a %-om sehogysem lehet magas...erről ennyit okostóni ;)
2011. jún. 30. 15:28
 18/19 anonim ***** válasza:
"kedves"kérdező, szerintem ne tegyél fel ide kérdést, ha nem vagy kiváncsi az emberek véleményére. Attol hogy van akinek nem az a véleménye mint a tied, nem kell egyből lepontozni, meg olyanokat irkálni, hogy a barátja az arcára veri aztán foto és ennyi. NORMÁLIS VAGY? Mi a fenét képzelsz te magadrol? Gondolkozzál már ember.. komolyan mondom szánalmas emberek vannak, és IGEN RÁD ÉRTEM, mielőtt ezt is félreértenéd. Egyébként hogy a kérdésedre is válaszoljak(de mondjuk r*hadtul nem érdemled meg) aranyos egy bizonyos szintig amit müvelsz,=kb addig ameddig udvarolsz.. a kalendárium aranyos ötlet, viszont ez a szeretlek, és teledobálni a táskát, ez szerintem nagyon gyerekes.. Ja, és remélem nekem valami más kifogást fogsz találni a lepontozásomra, mivel több mint 80%ban hasznosak a válaszaim;)
2011. jún. 30. 16:00
 19/19 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszolva: ha sütök valamilyen sütit, mindig viszek a páromnak, új fehérneműk a kedvenc színében, egy email napközben valami kreatívkodással, ha sétálunk az utcán kézenfogva, néha megszorítom a kezét, és rámosolygok. Ilyesmik. 20/L
2011. jún. 30. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!