Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leginkább a pasik véleményét szeretném kikérni : Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Ha van barátnőtök és nagyon szeretitek,közben pedig egy másik esetleg a barátnőtöknél vonzóbb lány flörtöl veletek,vagy esetleg akár a szexbe is hajlandó belemenni(többször is).Akkor lekoptatnátok a csajt vagy belemennétek és abban reménykednétek,hogy nem derül ki?! Kort is irjatok :))2013. jan. 6. 15:02
1/24 anonim válasza:
ha szeretem a barátnőm alap, hogy nem lépek félre... 20f
3/24 anonim válasza:
Talonba helyezném.Ha szakítanék a barátnőmmel akkor jöhet
4/24 anonim válasza:
Lekoptatnám és reménykednék, hogy nem akar utána bekavarni nekem.
5/24 A kérdező kommentje:
Ment a *zöld* mindkettőtöknek,köszönöm a választ :))
2013. jan. 6. 15:05
6/24 anonim válasza:
Az Eljegyzés gondolatának még a felmerülése előtt gyakorlatilag bármit csinálhatok a másik csajjal. Azután már nem engedhető meg a szex.
7/24 A kérdező kommentje:
#6-os,szerintem,ha párkapcsolatban vagy akkor,alapvetően nem kéne megcsalni a párod..Ez az én véleményem.
2013. jan. 6. 15:07
8/24 anonim válasza:
nálam ez elég egyszerű. ha valóban szeretem a barátnőmet akkor egyértelmű h nem csalom meg, hisz nem véletlenül választottam Őt.
ha meg a másik lány flörtölni akar velem akkor belemegyek, de semmi kapcsolat, még 1 csók sem.
9/24 A kérdező kommentje:
#8-as én is igy gondolom,köszönöm a választ :))
2013. jan. 6. 15:10
10/24 anonim válasza:
Lekoptatnám az új csajt...ha boldog kapcsolatban vagyok akkor nem kavarjon bele senki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!