Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok/férfiak hány éves szeretnétek először gyerkőcöt?
Tudom,tudom ahogy alakul,na de azért egy elképzelt kor csak van,amikor ideálisnak találnád:)
És hányat szeretnél?:)
35 körül
kettőt legalább
mert most 25 vagyok, de nagyon gyerek még, és gyerek a kinézetem, ráadásul csajom sem volt még, de csak én tehetek róla hogy korábban nem szexeltem minden ribivel aki akart volna.
Kb 25-26 évesen végzek majd az egyetemmel terveim szerint, szeretnék 5 évet a karrierre szánni (célként kitűzött egzisztenciát elérni), szóval majd kb 30 évesen szeretnék gyereket. Természetesen hamarabb is megházasodnék, ha úgy érzem, megtaláltam a nagy Őt, csak gyereket később szeretnék.
Persze, ez nem csak rajtam múlik, hanem majd a felségemen is.
Max 2 gyereket szeretnék, de az az igazság, hogy még az egyen is vacillálok, mert nagyon félek attól, hogy pont az én feleségem fog belehalni a szülésbe. :S
Jöhet a lepontozás, de nekem nem kell.
23f
A gyerek az élet ajándéka, na meg isten csapása is egyben, de biztosan jól el szórakoznék a gyerekneveléssel. Összesapnolok a kiskrapekkal és lenne egy nagyszerű apja. =)
20f, egy lány vagy egy fiú vagy mindekettőt. 30-35-re már kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!