Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért ilyen önzöek?
Figyelt kérdés
Csak egy egyszerű példa: Ha a barátom valahova elmegy, és kb 10 órán keresztül nem jelentkezik, kiakad ha megemlitem neki teljesen normálisan, utólag, hogy jól esett volna ha 1 percre felhiv. Mi nagyon sokszor hivjuk egymást, úgyhogy ez nem megszokott, + azt se tudtam hol van. De ha én tünnék el, kiakadna az tuti. Pár példát tudnék még mondani. Nem értem,hogy tudják mindig a maguk javára forditani a dolgokat. És most megint én érzem magam sz..rul,hogy mertem szólni ezért...2013. jan. 4. 21:58
1/11 anonim válasza:
A barátod nem képviseli az összes férfit..
2/11 anonim válasza:
ne szólj,száj nem fáj fej!!...hagyj neki 1 kis szabadságot,ne fojtsd meg ,ez egyáltalán nem egészséges!!!
3/11 anonim válasza:
nekem a csajokkal szokott ez lenni,hogy nem jelentkeznek
4/11 A kérdező kommentje:
Itt nem arról van szó,hogy nem mehetne vagy,hogy bekorlátoznám. Csak arról,hogy ugyanazért a dologért, ö kiakadhat. Én még csak ki se akadtam, teljesen normálisan mondtam neki. Nem értett meg. De nála természetes,hogy ne tünjek el 10 órára...
2013. jan. 4. 22:04
5/11 anonim válasza:
a kérdés az, hogy a barátod miért ilyen önző
mi az isten faszáért kell általánosítani?
6/11 A kérdező kommentje:
Ne kötekedj légyszi. Az eddigi barátaim is hasonló kaliberüek voltak. Inkább a kérdésre válaszolj:D Vagyis, nem is kell válaszolnod:) Csak ezt soha nem fogom megérteni.
2013. jan. 4. 22:19
7/11 anonim válasza:
Fenéért kell egy kalap alá venni mindenkit?
8/11 anonim válasza:
Ja, hogy a nőknek lehet? Jó tudni...
9/11 A kérdező kommentje:
Na, szerintem egy a lényeg. Akinek nem inge ne vegye magára:) Én csak kiváncsi voltam hol itt az igazság egyes férfiaknál, akik bármit megtehetnek, de ha a másik teszi ugyanazt, akkor szóvá tehetik.
2013. jan. 4. 22:49
10/11 female_superiority válasza:
Mert természetellenes szerepben vannak. A nő irányít és a férfi kiszolgál, így volt ez az idők kezdete óta, aztán a férfiak ezt felborították. Azóta különböző módokon próbálják igazolni a jogtalan társadalmi szerepüket-például így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!