Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem aggódtok azon, hogy kivel csal meg a párotok?
Az egyetemistákról meg a kollégistákról beszélek. Míg külön vannak (másik iskolában tanulnak), addig ki tudja, hogy épp melyik fiúval flörtöl a lány, vagy kivel fekszik le. Mert a hétből 5 napot végig az iskolában töltenek.
Mivel szokott lenni kollégiumokban, egyetemeken házibuli, beisznak, bekábítószereznek (mert a kábítószer is jelen van, nem is kicsit), aztán a lány azzal fekszik le, akivel akar.
Attól, hogy van felügyelő az egyetemeken (aki nem is engedélyezné a vad bulikat), attól még megcsalhatja a lány a fiút.
Az ilyen középiskolás kapcsolatok kis kivétellel mind halálra vannak ítélve, pont a továbbtanulás miatt.
Nagyobb város, új közeg, az aktuálisnál sokkal jobbfej,hozzáillőb jövő előtt álló emberek, akik közt simán kiválaszthatja a végső párját a továbbtanuló személy, és az előző pár egyértelműen lemorzsolódik, nem lesz kielégítő a viszony, amott meg kéznél van akárki.
Mindenki csalja szerintem a párját a továbbtanulók közül, hisz úgysincs ott a párja, akkor meg kit érdekel? Úgysem tudja meg soha az életben az ő kis titkukat.
Egyébként meg leszarnám ha megakarna csalni valaki, még én küldeném,hogy frissitsen néha faszt, kell a nováció. Ha szeret,majd visszakóborol hozzám.
Nem, megbízok benne teljesen (ő is bennem).
Különben meg voltam kollégista, ráadásul akkor még szingli is, mégsem feküdtem le senkivel, és droghoz sem nyúltam volna soha...
Aki ilyesmikre hajlamos, az bármikor/bárhol megteszi, nem kell ahhoz kollégistának lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!