Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok megértőek, ha a párotok elhagy valaki másért?
Figyelt kérdés
Oké, tudom hülye kérdés, de mégis érdekelne2013. jan. 3. 17:09
1/10 anonim válasza:
semennyire.. de ilyenkor már nem is kell megértőnek lenni, menjen, ha akar.. ennyi:D
2/10 anonim válasza:
ku*vára kiakadok..
sajnos volt rá példa..
3/10 anonim válasza:
Inkább hagyjon el, mint csaljon vele. Nehezen érteném meg de elfogadnám.
4/10 anonim válasza:
Engem még sosem hagytak el valaki másért, és én se egyik volt páromat sem. Ha van valakim, akkor nem kacsintgatok más felé, ez evidens.
5/10 anonim válasza:
hátmegértő semennyire de ha nem kellek neki hát akk nem is voltak valodiak az érzései vagy elmultak de ha elobb szakit utána jön össze valakivel az rendben van még ha fáj is...de ha nem szakit és ugy van valakivel na az kocsogség:P nem mintha lenne ilyen gondom csak én így látom:P
6/10 anonim válasza:
A kérdés:
új kapcsolatért,
vagy más nem párkapcsolati dologért.
melyikre gondolsz?
7/10 anonim válasza:
Én megértő vagyok.
Hosszú távon nekem is jobb, nyilván nem én vagyok neki az igazi, ha mást választott.
Nem tudnék haragudni egy ilyen döntésért.
8/10 anonim válasza:
Elfogadnám a döntését de a megértésem kb Darth Vaderével lenne egyenértékű
9/10 anonim válasza:
Aki olyan hülye, hogy képes engem otthagyni, az menjen is nyugodtan. Szóval elég megértő vagyok:D
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi, tetszetősebbnél tetszetősebb válaszol :D
2013. jan. 3. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!