Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhanyagol a párod?
Figyelt kérdés
Az én párom elmegy reggel 5-kor dolgozni,hazajön este 5-kor.És ez hétvégén is így van.
Ennyi ami időt együtt töltünk,és szinte nem is beszélgetünk.
Nekem megszűnt most a munkahelyem,ha belegondolok abba,hogy egyedül itthon egész nap a 4 fal között,és nincs kihez szólnom,előre félek.
Félek a depressziótól.
Nem törődik velem a párom,nem segít ezen a nehéz időszakon túl jutnom.
Itt ahol lakunk nem ismerek senkit,nemrég költöztünk ide.
23/N
2013. jan. 5. 21:30
1/9 anonim válasza:
itt most mi a kérdés?
2013. jan. 5. 21:32
2/9 A kérdező kommentje:
Elhanyagol a párod?
2013. jan. 5. 21:33
3/9 anonim válasza:
nem
2013. jan. 5. 21:38
4/9 anonim válasza:
jelenleg nincs párom, de tuti beszélnék vele a helyedben, hogy neked ez így nem jó...mondja el mi a baja
2013. jan. 5. 21:40
5/9 anonim válasza:
Basszus egész nap dolgozik még hétvégén is, mit vársz tőle?
2013. jan. 5. 21:53
6/9 anonim válasza:
Minél előbb találj munkát! Ha lesz munkád,akkor segítsd őt, hogy találjon olyan munkát,ahol nem kell hétvégén is güriznie...
Nekem nincs párom,de sose éreztem, hogy igazán fontos lennék bárkinek is,mikor voltak kapcsolataim.Az utóbbi időben még szexkapcsolatnak sem nevezném ami van sajnos.Nem tudom mi lenne a megoldás,hisz próbáltam már mindent :(
Neked van lehetőséged javítani a párkapcsolatodon.Először tegyél meg mindent, hogy legyen munkád,ne függj a párodtól.Kicsit az önbizalmad is helyrerakja, ha dolgozhatsz.Próbálj leülni vele beszélni,vagy írd le neki egy papírra a gondolataid és ültesd le,hogy olvaassa el.
2013. jan. 5. 22:37
7/9 anonim válasza:
De 6-os, honnan veszed, ohgy rossz a párjának? Egy szóval sem emlytette a kérdező. Sok ilyen ember van a haveri körömben, hogy kora hajnaltól estig vannak a munkahelyen. Na nem kell komoly dolgokra gondolni, semmi világmegváltó ötleteken nem dolgoznak ,csupán nincsenek otthon és nekik ez így jó.
2013. jan. 6. 10:15
8/9 anonim válasza:
Nem értem miért egyértelmű az egyes embereknek,hogy ha valaki sokat dolgozik,akkor nyugodtan hanyagolhatja a párját.egy film közös megnézése,egy óra beszélgetés azért nem akkora nagy megterhelés szerintem..
beszélgess el vele,hogy neked ez így nem fele meg.
2013. jan. 8. 17:48
9/9 anonim válasza:
Előző hozzászolóval értek egyet abban h miért gondolják egyes embrek azt h ha valaki dolgozik (most mindegy hogy mit ) akkor azok nyugodtan el hanyagolhatják azokat akiket szeretnek ( bár ha tényleg szeret valaki valakit akkor az foglalkozik is vele )! Rendben biztos , hogy fáradt mert a mai világban aki dolgozik az mind fáradt, de! tudni kell időt szakítani egymásra mert az élet nem csak a munkáról szól! Más ...a másik pedig véleményem szerint (bár ezt nem tudom biztosra) a párod nem veszi észre h neked ez így nem jó ? nem érzi azt h többet kellene veled foglalkoznia? Nem érzi azt h segíteni kellene neked ebből a nehéz helyzetből kilábalni ? Melléd állni ? Tudod ez egy kivül álló szemével (lehet én vagyok különc) olyan vagy mint egy felszolgáló lány...lehet ezért most itt lefogtok hurogni , de ha te tényleg mindent meg adsz neki és cserébe még annyit sem tud neked vissza adni hogy jobban törödik veled akkor... ! szerintem gondolkozz majd el azon h milyen életre is vágysz te valójában..... Mert nekem ebből az jön le h pl te ebben a helyzetben sem tudsz rá támaszkodni! És ha ez idővel nem változik szerintem keress egy másik fiút (már ha lenne olyan kai még tetszene ) de sok fiú szaladgál minden felé.... egyébként nekem a egyik rokonommal is igy kezdődött kb h eléggé el hanyagolta a párja, de ő probált türni várni , várni azt h 1x talán mégis meg tudja őt változtatni és olyna lesz amilyennek kellene..de sajnos nála ez nem jött be most egy gyerekkel vállnak ....szóval jobb az ilyenből előbb kiszállni 4 De félre ne érts lehet neked sikerül el érned hogy a legközelebbi ilyen dolognál többet törödjön majd veled és több időt is fog veled tölteni ...! Üdv.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!