Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kéne állnom egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kéne állnom egy ilyen helyzethez?

Figyelt kérdés
Pár éve rám írt egy fiú, akinek állítólag tetszettem. Közöltem vele, hogy párkapcsolatba nem megyek bele, ő ajánlotta, hogy akkor csak barátkozzunk, mert érdekes személyiségnek tart. Azóta van már kapcsolata, de továbbra is rendszeresen ír, próbál elhívni ide-oda, de nekem lelkifurdalásom van, hogy miután tudom, hogy vonzódik hozzám (korábban közölte), úgy érzem, ez unfair lenne a barátnőjével szemben. Én továbbra sem akarok tőle semmi romantikusat, barátként tisztelem. Van okom aggodalomra, vagy nyugodtan találkozgassam vele többet?

2013. jan. 5. 01:50
1 2
 11/12 omba ***** válasza:
100%
Hát akkor meg hajrá! Csak ne kelts benne olyan érzést, hogy valami más is van!
2013. jan. 7. 13:44
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi.
2013. jan. 7. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!