Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne állnom egy ilyen helyzethez?
Figyelt kérdés
Pár éve rám írt egy fiú, akinek állítólag tetszettem. Közöltem vele, hogy párkapcsolatba nem megyek bele, ő ajánlotta, hogy akkor csak barátkozzunk, mert érdekes személyiségnek tart. Azóta van már kapcsolata, de továbbra is rendszeresen ír, próbál elhívni ide-oda, de nekem lelkifurdalásom van, hogy miután tudom, hogy vonzódik hozzám (korábban közölte), úgy érzem, ez unfair lenne a barátnőjével szemben. Én továbbra sem akarok tőle semmi romantikusat, barátként tisztelem. Van okom aggodalomra, vagy nyugodtan találkozgassam vele többet?2013. jan. 5. 01:50
1/12 anonim válasza:
hát találkozz vele és nézd meg hogy mi sül ki belőle
2/12 A kérdező kommentje:
Főleg fiúk nézőpontja érdekelne.
2013. jan. 5. 01:52
3/12 anonim válasza:
Szerintem ne erőltesd ezt a dolgot.
22/F
4/12 anonim válasza:
egyetértek az elsővel.. egy találka belefér, ha látod hogy másképp néz rád, akkor meg max többet nem mész el ennyi
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Eddig az egy találka tűnik a legszimpatikusabbnak.
2013. jan. 5. 01:59
6/12 anonim válasza:
Házinyúlra nem lőnék, főleg, ha egyáltalán nem akarsz a sráctól semmit. Gondolj csak bele, a barátnője elég hülyén érezhetné magát egy tali után, ha kicsit féltékenyebb típus, még a szakítás is benne van a pakliban, vagy egy fini cirkusz - mindezt úgy, hogy nem is akarsz a sráctól az ég világon semmit.
7/12 A kérdező kommentje:
Igen, éppen emiatt gondolkodtam én is. Csak korábban a viszonyulása miatt nem szerettem volna találkozni vele, most meg, hogy van barátnője, biztosabbnak éreztem, hogy nem akar tőlem komolyabbat barátkozásnál. Tudom, úton-útfélen barátkozhatnék, de nagyon zárkózott vagyok, ezért nehezen megy, ritkán találkozom megbeszélten akárkivel. Örültem, hogy egy viszonylag korrekt baráti kapcsolatot sikerült kiépítenünk. Viszont semmi jónak elrontója sem akarok lenni.
2013. jan. 5. 02:10
8/12 anonim válasza:
Aha.....hát nekem is van ilyen fiú "barátom",és most hogy én is kapcsolatban élek,szörnyű a helyzet.
Azt hittem lezárta,meg volt neki is nője közben,de nem,nem egy buli volt,hogy szó szerint közölte a párommal,hogy ő majd rám mászik.
Undorító....
9/12 omba válasza:
Ahogy leírtad a kapcsolatot a sráccal ez lehet éppen egy laza haverság, - miért kellene itt bárkinek féltékenynek lennie.
Azt egyáltalán nem említetted, hogy azon kívül, hogy a párkapcsolat eszedbe se jut, mi érdekeset találsz benne te?
10/12 A kérdező kommentje:
Pl.: Szeretek vitázni filozófiáról, pszichológiáról, politikáról, egyebek, és ő ebben igen jó partner.
2013. jan. 6. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!