Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ennyire elutasítják a férfiak a duci nőket manapság?
Figyelt kérdés
Itt a GYK-n is azt látom, hogy duci kövét nő nem kéne stb (olyan +10 +15 kg; 168cm 80 kg) Mit tapasztaltok duci nők valóban ennyire nehéz az ismerkedés nektek?2013. jan. 4. 20:19
11/12 anonim válasza:
nem az a baj, ha valaki telt, hanem hogy ha látszik rajta, hogy igénytelen! egy szép duci nő és egy aránytalan testű csak oldalhájas nassoló hernyó között óriási különbség van!
12/12 anonim válasza:
Én azt látom hogy sok pasi néz a külső mögé, én 70kg val se és 52kg -val se kellettem senkinek még nem változtattam kicsit a felfogásomon és a gondolkodásomon és sokszor látok olyat hogy 70kg plusszos csajoknak van olyan személyisége na meg izlésvilága hogy több pasit megkaphatna mint vékony társaik, tőled függ hogy el tudod-e fogadni magad és boldog lenni, az meglátszik rajtad és a kisugárzásodon ha nem tudod elfogadni magad fogyjál le, az sem teljesíthetetlen nekem is sikerült pedig nagyon szeretek enni
egyébként bocsi hogy ezt mondom alkat kérdése is de szerintem min. 20 kg + van rajtad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!