Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítsetek. Ti mit tennétek a helyemben? A barátom azt kéri tegyem le a cigit érte, de ha én cserébe kérek valamit, ö azt bezzeg nem teszi meg értem, és emiatt veszekszünk.
Elírtál valamit? Oké, akkor lássuk:
Segicsetek - Segítsetek
helyembe - helyemben
ö - ő
negativ - negatív
megprobálom - megpróbálom
éretségi - érettségi
elirhatsz - elírhatsz
teis - te is
Mondatot nagybetűvel kezdünk, vesszőket kitesszük a megfelelő helyre.
Csókoltatlak az érettségiddel együtt. :)
"negativ kommenteket nem kérek.. nemtudom hogy mi lenne helyes"
Ez nem kívánságműsor!
Tanulj meg helyesen írni, vegyél egy helyesírási tankönyvet a bagó helyett!
szerintem a kérdésben nem az áll h milyen a helyesírásom vagy hasonló.!! nem tudom mi a jó nektek ebbe hogy kritizáltok mindenbe.
am kérdező én annyit mondok hogy ha ezt kéri akkor annak biztos nyomós oka van. lehet h ennyire félt téged hogy valami bajod lesz tőle. pl. tüdőrák vagy akármi hisz tudhatod h nagy az esélye főleg fiatalon... és nem szeretne elveszíteni téged. én szerintem üljetek le beszéljétek meg higgadtan hogy leteszed a cigit. ha a barátod is cigizik akkor úgy hogy egyszerre tegyétek le!!! akár mennyire is nem szeretnéd letenni próbáld/próbáljátok meg minél hamarabb amíg nem lesz ez miatt egy nagyon komoly összeveszésetek..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!