Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tetszik egy fiú, de nem tudom, hogy ő hogyan érez irántam.
Figyelt kérdés
Van egy fiú az iskolában aki már pár hónapja megtetszett nekem úgy gondoltam,hogy csillapodni fog ez az érzés és hagytam, de viszont mostanság egyre csak erősödik. Másfél hete beszélgetek vele az interneten és nagyon aranyos, kedves srác viszont nem tudom,hogy ő ezt hogyan gondolná, lehet,hogy csak barátnak tart, mégis hogyan tudhatnám meg,hogy vajon ő mit érezhet irántam?2013. jan. 4. 17:35
2/7 anonim válasza:
beszélgess vele többet, aztán amikor olyan téma jön elő, kérdezd meg, hogy milyen csajokat szeret
3/7 anonim válasza:
Semmit, legyetek sokat együtt oszt kiderül. Csak ne éld bele magad túlságosan a dologba mert pofára esés lehet a vége könnyen.
4/7 anonim válasza:
Leszűröd, abból, hogy hogyn viselkedik veled, más csajokkal.
5/7 A kérdező kommentje:
de mégsem szeretnék az a lány lenni aki állandóan a nyakán csüng
2013. jan. 4. 17:45
6/7 anonim válasza:
pedig ha tetszel neki akkor már várja hogy írj, ha meg nem akkor legalább kiderül hogy nem akar többet
7/7 anonim válasza:
Hát az iskolán belüli szerelem szerintem nem a legjobb...de ha neked tetszik akkor próbáld arra terelni a témát hogy megtudd ő hogyan érez irántad. :)16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!