Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ixdecske kérdése:
Szerintetek mit érez irántam?
Figyelt kérdés
Van egy fiú nemrég szakítottunk mégis mindennap beszélünk mindennap leírja h mikor hol van hogy ne aggódjak és szokta néha mondogatni h ha majd odaköltözök ez meg ez lesz meg h szeret ( bár ez utóbbit ritkábban) Nem értem egyszerűen. Én még mindíg szeretem és ezt tudja is . De sajna 200 km a távolság . Véleményt kérnék szerintetek mit érez?
16L 18 F
2012. nov. 11. 17:16
2/8 anonim válasza:
szeret teged...altalaba a pasiknak fontos, h ott legyen kozel hozzajuk a baratnojuk...de o meg igy is mindnen nap ir es almodozik arrol, hogy oda koltozol...+ tudja hogy meg szereted ami meg jobban hajtja ot
3/8 A kérdező kommentje:
Remélem igazatok van. Minden vágyam visszakapni őt. :$
2012. nov. 11. 17:39
4/8 anonim válasza:
Nem mondtad, ki szakított és miért?
5/8 A kérdező kommentje:
4/4 a párom szakított és a nagy távolság volt a probléma :(
2012. nov. 13. 16:54
6/8 anonim válasza:
Biztos fáj a szíve érted, most ráadásul egyedül van :(
Én nem hiszek a távkapcsolatokban, én is próbáltam, többször, nem sikerült, hiába skype és egyebek. Nem tudlak sok jóval bíztatni. Ha már eleve emiatt szakított, akkor lehet, h ő is átgondolta a jövőt. Kérdezd meg, mi a célja a hitegetéssel, ha egyszer szakított, engedjen el téged, ne tartson bizonytalanságban, ezt nem érdemled...
7/8 A kérdező kommentje:
az első fél évet együtt töltöttük majd elköltöztek ezután még egy évet együtt voltunk és nemrég szakított tudom hogy fáj a szíve hisz az enyém is sajog. Sokszor kérdeztem már arról hogy miért tette és hogy visszakaphatom e még valaha de azt mondja mindíg hogy nem tudom :S :( Félek hogy elveszítem őt
2012. nov. 13. 17:24
8/8 anonim válasza:
Remélhetőleg mások tudnak ellenpéldát is felhozni, de mondom, személyes (többszöri) tapasztalatom az, hogy ilyen távolságból nem működik a kapcsolat, ebben az életkorban különösen nem. Hiszen fiatalok vagytok, mindkettőtök természetes igénye a sok új benyomás, tapasztalat, ilyenkor az ember habzsolja az életet és nem feltétlenül kötelezi el magát - ha pedig ott az a 200 km... akkor még kevésbé! Próbáld ezt elfogadni, van úgy, hogy ezt hozza az élet, éld az életed, vesd bele magad a tanulásba, a hobbidba, legyél sokat a barátaiddal, meglátod egyre kevesebbet fogod emészteni magad miatta. Aztán ki tudja, még össze is hozhat benneteket újra a sors, ez is benne van a pakliban. De különösebb reményt ne táplálj ez ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!