Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő kellett ahhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő kellett ahhoz, hogy a párotok előtt fin. Jatok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 20:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%

Lassan 2 éve vagyunk együtt, de még mindig nem eresztettem el elötte 1 galambot sem. Najó... egyet, kettőt igen, de amúgy nem szoktam fingorászni elötte :)

Ő bőszen csinálja, de engem baromira nem zavar. Jót röhögünk. :)

18/L

2009. aug. 26. 20:50
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
Én rákészültem nagyon.10 pecig gyüjtötetm az erőt de megérte mert hosszan tartott és felejtehetetlen volt. :D
2009. aug. 26. 20:53
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Nekünk sikerült első randin. :) Hát durva volt. Azért ez nem követendő példa, de mi hülyék vagyunk. :)
2009. aug. 26. 20:55
 4/15 anonim válasza:
94%
Én, mint férfi már az első nap - persze előtte engedélyt kértem. Ő, mint nő 1 év után kezdet szelelni. De én végig tudtam, hogy az nem lehet, hogy valaki éven át ne tenné! Persze azért ízléssel csináljuk nem paraszt módra. Van ismerős, akinek már harmadik gyereke van útban de még egyikük sem meri megtenni. Szerintem gátlásosság kérdése. tudod mit: Ereszd el magad, lazíts!
2009. aug. 26. 20:57
 5/15 anonim ***** válasza:
94%

Én soha,még 2év után sem,és nem is fogom,lányok előtt nem f_ngok,még WC-re se megyek el nagydologban,csak ha már alszik akkor,előtte max pisilni merek.Tisztelem ennyiben a nőket,hogy előttük nem ereszgetek

22F

2009. aug. 26. 22:09
 6/15 anonim ***** válasza:
58%
Utolsónak: ja, inkább tartsd vissza, jó lesz majd 10-20 év múlva mikor komoly emésztőrendszeri gondjaid lesznek, fogod magad áldani a nagy álszent nőtiszteletért. Tiszteled őket annyira, amindenit, szerintem ők nem szarnak és nem finganak?
2009. aug. 26. 22:34
 7/15 anonim ***** válasza:
95%
Na jó,de ezt nem szeretem előttük akkor inkább vmi kamuval kimegyek a WC-re vagy valamerre és ott. :D
2009. aug. 26. 22:45
 8/15 anonim ***** válasza:

2 éve vagyunk együtt, én nem nagyon csinálom, mert nekünk a családban sem divat.

a barátom sem csinálta egy ideig, de most ki-kiengedi, engem egyáltalán nem zavar, de mondjuk amikor sátorozni voltunk és ott :D a 2x2 m alapterületű helyen :) és jó büdös lett ő meg szaporán bocsánatot kért :D hogy lehetne ezen megharagudni? nem tudom. én befogott orral röhögtem 2 percig :D

2009. szept. 21. 21:38
 9/15 anonim ***** válasza:
91%

vagy félévig nem "mert" előttem a párom,aztán megjött a "bátorsága" hozzá...azota is ezen poénkodik

én meg mivel lányol vagyok,tudok halkan...de ha nem halk se baj,természetes folyamat

2009. szept. 21. 21:45
 10/15 anonim ***** válasza:
Én 6 éve nem merek... :D
2009. szept. 21. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!