Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 25 éves pasi miről beszélg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válaszoló25 kérdése:

Egy 25 éves pasi miről beszélgethet egy 16-18 éves lánnyal amiről nem lehet egy 22-25 évessel? (bővebben lenn)

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó, csak az egyik fórum hozzászólásra reagáltam, s "megkaptam a magamét".

Ti 22 év körüli lányok miről beszélgettek a partneretekkel? Mert az engem leszóló kommentelő szerint éretlenek és nem lehet velük beszélgetni semmiről csak akkor ha gyerekes vagyok.

2013. jan. 4. 14:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Igaz nem vagyok még 25 (21 jelenleg), de attól még jól el tudok beszélgetni nálam fiatalabbakkal (16-17-18). Igaz hogy ők általában olyanok akikkel lehet is beszélgetni.

Szóval bármiről lehet beszélni velük.

Az éretlenségről meg annyit hogy mindenki más. Vannak korán érő típusúak, és vannak későbbiek is.

2013. jan. 4. 15:17
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi, bár igazság szerint konkrét témára voltam kíváncsi, hogy mi egy 16-18 éves lány érdeklődési köre, mert egy másik témában szó szerint lehülyézték ezt a korosztályt.
2013. jan. 4. 15:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Én 21 éves lány vagyok. Alapvetően én is azt veszem észre, hogy a 16-18 éves korosztály zömével hülye. No, nem tagadom, az enyém is. Kevés olyan barátom van az én korosztályomból, akivel MINDENRŐL el lehet beszélgetni. Nem csak az időről, pasikról, hanem komolyabb, intellektuálisabb, társadalmi témákról is. Ez az én korosztályomnál is elég ritka. Ettől függetlenül van olyan 18-19 éves ismerősöm több is, akik meglepően intelligensek. Rengeteg dolgot tőlük tanulok, a beszélgetések során. Ez olyan téma, amiben én pl. általában kezdő vagy nem túl jártas vagyok. Művészettörténetről, irodalomról, ötrténelemről például, de szeretek velük a rasszizmusról, feminizmusról, homofóbiáról beszélgetni, mert ezek olyan dolgok, amikor az ember úgyis a saját véleményét mondja el. Az, hogy ki hogyan kezeli ezeket a témákat, elég sok mindent elárul egy ember intelligenciájáról. Nem feltétlen arra értem, hogy mik a nézetei ezekről a dolgokról, hanem hogyan tudja azt sértés nélkül előadni, vagy megsértődős nélkül meghallgatni az eltérő véleményt, elfogadni azt, nyitni a másik felé, megvédeni a saját álláspontját. Ilyen témákból kiderül, ki az, aki tud kommunikálni rendesen, érthetően beszélni, és ki az, akinek saját gondolatai vannak, aki logikusan tud következtetni dolgokból. Én intelligens emberekkel beszélgetek. Akik nem tudnak logikailag egyik dologból a másikra következtetni, normális érvekkel előhozakodni, azokkal nem beszélek. Nem kihívás, nem is élvezetes.
2013. jan. 4. 15:44
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! Csak az é(r)veim az éveim számával növekednek. Régen azért nem ment a csajozás., mert okostojásnak mondtak., ma meg egy 22-25 évesnek 30 körüli a pasija. Sok a hasonló téma, de mások a hozzászólók, mások a konzekvenciák. De a konklúziót leszűrtem. Mégegyszer köszi mindkettőtöknek.
2013. jan. 4. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!