Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet egy kapcsolat, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy kapcsolat, ha a félben semmi közös nincs?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel eddig 1x találkoztunk és fb-on sokat beszéltünk már. Szimpatikusak voltunk egymásnak, szerintem meg volt a kellő vonzalom.

De... kábé semmi közös nincs bennünk! Tűz és víz. Minden témában pont az ellenkezőjét szeretjük annak, amit a másik, például filmek, sorozatok, zene! Igaz, még csak egyszer taliztunk, de cseten már elég sokat beszélgettünk, úgyhogy ez már nyilvánvaló! Ennek ellenére mégis úgy érzem, vonzódom hozzá és megértjük egymást, még ha ellentétes pólusok vagyunk is...

Viszont sokszor láttam már olyan eseteket, mikor pont amiatt mentek szét vagy össze se jöttek, mert annyira mások voltak...

Nektek van tapasztalatotok ebben? Igaz lehet hogy az ellentétek vonzzák egymást? Működhet közöttünk jól a kapcsolat???

2013. jan. 4. 13:21
 1/7 A kérdező kommentje:
A kérdésben: két félben :))))
2013. jan. 4. 13:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Mukodhet.Legjobb baratom pont egy ilyen lannyal jott ossze par evvel ezelott, mas zeneket szerettek, masfele filmeket, meg mas volt a gondolkodasuk is.Ma mar hazasok es van egy nagyon szep gyermekuk:p
2013. jan. 4. 13:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát nézd.. hosszabb távon elég ritka, ha működik az ilyen. Persze amíg tart a nagy rózsaszín köd, addig oké, de utána erőteljesen kiütközik ez. Pl én az alternatív rock zenét meg a progresszív rockot szeretem. Ez pedig egy bizonyos értékrendet is magában hoz. Épp ezért el nem tudom képzelni, hogy egy tüc-tüc zenét kedvelővel hosszú távon jól kijöjjek. Ugyanez vonatkozik a filmekre is: kommersz, popcornzabálós filmeket nem nézek alapból, inkább érdekesebb, művészi filmeket, a rendező is legalább olyan fontos mint maga a film témája nekem. Most ezt hasonlítsd össze egy amcsi tucatvígjáték szintjével... na erről van szó.
2013. jan. 4. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Az működik a legjobban,amikor nincs semmi közös.De ha egyik enged a másiknak és visszafelé is megy ez,akkor nincs gond se unatkozás.
2013. jan. 4. 13:38
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát elég vegyes vélemények :D

Köszi mindenkinek... :) Kicsit paranoiás alkat vagyok képes vagyok előre azon parázni hogy majd emiatt nem fog működni stb...

2013. jan. 4. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem kizárt. Még avernak azonos nemű sem kéne, aki nem 90% ban olyan mint amilyen én vagyok. Egy olyan nőt, aki totál eltér az értékrendemtől, akinek nem a testeddzés az élete mint nekem, aki nem él egészségesen, akiben nincs agresszió mint bennem, aki nem szereti az ackiófilmeket és aki a színes tarkabarka öltözetekért rajong, olyannal szóba sem állnék. Nekem egy egészséges ,erős sportos csinos szép antiszoc lány tetszene csakis, szókimondó nyitott jellemmel. A zárkózott nebáncsvirág könyvmoly családanyatőpusú nőktől lavorba hányok. Olyanokkal például össze nem tudnám pakolni magamat.

Sajnos a nők zöme túl rózsaszín, túl unalmas számomra. mind csak maximum szexre kellenének ezek az unalomrozik.

2013. jan. 4. 17:49
 7/7 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Nem érzed az ellentmondást:

"...antiszoc lány tetszene csakis, szókimondó nyitott jellemmel. A zárkózott nebáncsvirág könyvmoly családanyatőpusú nőktől lavorba hányok."

:D

Amúgy nem tudom, lehet te igényled, hogy olyan legyen mint te, de igazából szerintem pont attól szépek az emberek, hogy mások, különbözőek és egy kapcsolatot is megszínesítheti, hogy változatos jellemek az alkotói...

Szerintem egy idő után uncsi lenne, ha a másik féllel mindenben mindig egyetértünk :D

2013. jan. 4. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!