Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg kérdés!? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már 3 éve szerelmes vagyok egyik ismerősömbe (mind a 2-en fiuk vagyunk). Nem tudom hogyan közelítsek felé ilyen téren.Ő egy lányba szerelmes. Mit tegyek szerintetek?2013. jan. 3. 22:32
1/12 anonim válasza:
Leginkább semmit. Te homár vagy, ő meg nem.
Keress mást.
2/12 anonim válasza:
Felejtsd el. Ne haragudj meg, de ha lányba szerelmes akkor nyílván hetero. Ha pedig ez a helyzet akkor felvetődik bennem a kérdés, hogy mégis mire gondolsz? Talán megváltozik a szexuális irányultsága?
4/12 anonim válasza:
gondolj arra hogy ha fiúba lenne szerelmes se lenne nagyon esélyed így hogy lányba meg főleg, talán próbálkozz viccelődni vele hogy ha annyira nem megy neki a lányokkal akkor válasszon téged de tényleg csak poén szinten és várd a reakcióját, ha olyan akkor még mindig mondhatod hogy vicceltél és fenttarthatod a barátságot
5/12 Gyakori Ferenc válasza:
Szerintem keress más pasit. Még ha ő is meleg lenne, azt mondanám, hogy próbálkozz, de így hogy ő hetero, szerintem elég kevés esélyed van.
"sok hal úszkál még a tengerben"
6/12 Gyakori Ferenc válasza:
#6 te meg ne ratyizz másokat, ilyen szöveggel ... hogy is illik az ilyet mondani? baszhatod a zöld szarságaidat.
7/12 Gyakori Ferenc válasza:
melegnek vagy homoszexuálisnak hívják őket, nem bu.zinak és ratyinak. (tükör)
9/12 Gyakori Ferenc válasza:
Igazán nincs mit, örültem hogy segíthettem. :)
10/12 anonim válasza:
Nem, én köszönöm! Mennek a plusszok! Komolyan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!