Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én barna vagyok, a férjem meg vörös nőket nézeget az interneten az mit jelent?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap véletlenül rákattintottam az előzményekre és szinte minden nap találtam egy oldalt, amit megnézett. Kifejezetten vörös nők szinte meztelen képeit nézegette. Mondjuk úgy két hétig visszamenőleg. Én meg sötétbarna vagyok. Most akkor mi van? Másra vágyik?2013. jan. 4. 08:04
21/23 A kérdező kommentje:
Nem tiltom semmitől. Olyan tőlem még nem hangzott el, hogy tilos meztelen néniket néznie. Az viszont igaz, hogy régebben elmondtam neki, hogy ez rosszul esik. (de a vörös néniket meg sem említettem) Nekem is jön be ellenkező nemű, de én mondani is szoktam..filmekben, klipekben. Nem sunyiban nyomom, hanem publikusan. De valszeg a pasiknak az okoz izgalmat, ha titokban csinálhatják ezeket. A tiltott gyümi izgalmas. Most ezzel én mit kezdjek?
2013. jan. 4. 13:53
22/23 anonim válasza:
Megszoksz vagy megszoksz?
Probalj meg kicsit rugalmasabb lenni elso korben, masodikban pedig tobbet torodni magaddal. Felre ne ertsd, nem arra celzok, hogy nem vagy eleg jo neki, es azert tolti az idejet ilyesmivel, hanem ha tobb idot szansz magadra (kikapcsolodas, nyugi, torna/sport, kenceficek stb.) akkor te is sokkal jobban fogod erezni magad, az onbizalmad nagyot fog noni, es o is eszre fogja venni a valtozast, ezzel elcsavarhatod a fejet a szokasos berogzodesektol, es sokkal kevesbe fog zavarni (vagy egyaltalan nem) az effele dolog. Persze ez csak tipp, de nekem bevalt. Megerteni ne akard, a pasik sem ertenek minket :)
23/23 anonim válasza:
Hallod, ugyanilyen szituban vagyok. Egyszer megkérdeztem, akkor a hosszú, sötét haj volt a gyengéje, az ideálja, nekem is az van. Mégis vörös hajúak tetszettek neki leginkább, velük próbált járni régebben, meg most is azoknak a képeire van Facebookon rácuppanva, mármint 1-2 ismerőse képeire akiktől régebben akart volna valamit esetleg.. ne tudd meg, hogy szétvet tőle az ideg. Pláne mert nekem rohadtul tetszik a vörös haj de sose állna jól, egyszerűen nem olyanok a színek a fejemen:D Semmi se áll jól csak a barna meg az árnyalatai. De én is az agyamat el tudom dobni tőle, hogy TUDOM, hogy a vörösek szerintem jobban bejönnek neki és nem bánná, ha én is az lennék, bár nekem mindig azt mondja, hogy nehogy arra festessem. Ja, persze... hát még nem tudom mit kezdek ezzel a dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!