Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha én barna vagyok, a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én barna vagyok, a férjem meg vörös nőket nézeget az interneten az mit jelent?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap véletlenül rákattintottam az előzményekre és szinte minden nap találtam egy oldalt, amit megnézett. Kifejezetten vörös nők szinte meztelen képeit nézegette. Mondjuk úgy két hétig visszamenőleg. Én meg sötétbarna vagyok. Most akkor mi van? Másra vágyik?
2013. jan. 4. 08:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
fétis?
2013. jan. 4. 08:10
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Tetszenek neki a vörös nők. Beléd pedig szerelmes, és veled akarja leélni az életét, ezért elvett feleségül.
2013. jan. 4. 08:11
 3/23 A kérdező kommentje:
Ez nekem egy akkora érthetetlen dolog. Tudtommal soha nem tetszettek neki vörösek. De ezek nem festett vörös nők, hanem még ott..lent is vörösek és fehér bőrűek. Olyan fura, hogy egyszer csak valakinek ennyire megváltozik az ízlése? :S
2013. jan. 4. 08:17
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Az indexen van egy "vöröshajú lányok" című blog. Nincs benne semmi hardcore, csak igényes képek egy vörös hajú csajról. Mindig megnézem az aktuális modelt, pedig abszolult nem zsánerem a vörös. Na kb. ennyit jelent.
2013. jan. 4. 08:23
 5/23 A kérdező kommentje:
Pontosan ezt nézegeti ő is. Valami gingergirls..
2013. jan. 4. 08:25
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy biztos: nem az eszedért vett el ...
2013. jan. 4. 08:39
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is barna hajú a barátnőm, de akkor is nagyon tetszenek a vörös nők :)

És nem vágyom másra - mégha a kedvenc aktmodellem beállítana, hogy na akkor csináljak vele amit akarok, akkor is elhajtanám, mert imádom a barátnőmet. De attól még jólesik megnézni szép nőket, pláne olyanokat, akik külön a gyengéim :D

Ilyenkor nincs semmi, csak némi érdeklődés. Ha a férjed szeret, akkor semmi probléma. Ha meg nem szeret, akkor sem a képnézegetés lenne a probléma.

2013. jan. 4. 08:40
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy féltékeny tipus vagy.
2013. jan. 4. 09:02
 9/23 anonim ***** válasza:
Ha megváltozott a viselkedése (ezen kívül) rossz irányba,akkor itt az ideje ,hogy elválj és kirúgd.A nézegetés még önmagában nem lenne probléma...
2013. jan. 4. 09:09
 10/23 A kérdező kommentje:
Féltékenység ez? Szerintem nem. Kíváncsi lennék pasik véleményére, hogy ha észrevennék, hogy a barátnőjük hetek óta egy teljesen más tipusú pasit nézeget a neten, mint ők.. erotikus pózokban és hiányos öltözetben, akkor mit szólnának? Könnyen le lehet valakit hurrogni, míg nem gondolunk bele a helyzetbe. :) Nem változott meg a viselkedése, ezért akartam megtudni, hogy most akkor hajat kell festessek? ;)
2013. jan. 4. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!