Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor k*rva vagyok ha 13...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor k*rva vagyok ha 13 évesen vesztettem el a szüzességem? 17/L

Figyelt kérdés
Pasimmal arról beszélgettünk valamiért hogy én még anno milyen korszakaimat éltem. És hát mikor mondtam neki hogy 13 éves korom óta nem vagyok szűz elég furcsán nézett meg után furán is viselkedett..
2013. jan. 3. 20:26
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Kurv@ éppen nem vagy, de én is furcsán néznék rád...
2013. jan. 3. 20:43
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
nem vagy az szerintem csak ha pénzért....meg nem mind1....most mit csinálsz visszamész az időbe és jováteszed vagy mi a rák? :oo am meg az öreg 40 esek rád szállnak de egy korodbeli pasinak semmi baja sincs vele...;)
2013. jan. 3. 20:47
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
#25 "am meg az öreg 40 esek rád szállnak de egy korodbeli pasinak semmi baja sincs vele...;)" -- nem épp fordítva?
2013. jan. 3. 20:49
 24/30 anonim ***** válasza:
24%

Én 20 éves vagyok, és lány, és osztom az előttem szólók véleményét. 4 év alatt 10-20 pasi? Konkrét számot nem is tudsz? Én a magam 3 nem-szűz éve alatt most fogyasztom a 6. partnerem, és még ezt is sokallom....

Ha fiú lennék, lehet, nem érdekelne a múltad, persze, a saját párom múltja se érdekel ilyen számok szempontjából, csak tudod, aki ilyen fiatalon ribanc, az később is "élni" akar majd, szóval, nemigen tudnék benne megbízni és sok jövőt jósolni a kapcsolatunknak... :S Bocsi...

2013. jan. 3. 20:53
 25/30 Missi_Key ***** válasza:
tehát ő nyilván később vesztette el, és most kellemetlenül érzi magát hogy te vagy a tapasztaltabb. amúgy miért lenne ez gáz. rajtad kívül senkinek nincs köze kivel mikor hogyan. neki is leginkább csak ahhoz van köze amit vele csinálsz. ha eddig szeretett, és élvezte is h tapasztalt vagy akkor ne most kezdjen el pampogni..sztem
2013. jan. 3. 23:48
 26/30 anonim válasza:

én vagyok 13 és még szerelmes se

válasz:

AZ

2013. jan. 8. 20:27
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Rajtad is csak az úthenger nem ment még át.
2013. jan. 9. 04:28
 28/30 anonim válasza:
en is 13 voltam amikor elvesztettem... de azota is ugyan az a fiu a baratom 16/L
2013. szept. 18. 10:43
 29/30 anonim válasza:
igen drága ha tetszik ha nem az vagy!!!!! lehetne szebb szóval mondani de a lényege ugyanaz lenne, de hozzá teszem nem meglepő, lassan már nem lesz olyan fiatal aki később kezdené a szexet mint 13 - 15 év......
2014. júl. 28. 10:27
 30/30 anonim ***** válasza:

Nem vagy az. Jó, én is sokallom azt a 10-20at (az furcsább, hogy nem tudod a konkrét számot.)

13 évesen kicsit talán korai volt, de így történt, és amúgy senkinek semmi köze a múltadhoz.

Én 14 évesen vesztettem el. Mi elég sokáig együtt maradtunk.

Nekem 24 évesen volt olyan időszakom, hogy felhalmoztam pár fa$zt, 28nál tartok összesen. Igaz 26 éves vagyok.

De semmi r¡bancos nincs rajtam/bennem, nem játszom meg magam. De nincs rám írva sem a szülességem elvesztésének dátuma, sem hogy hány emberrel szexeltem. Sok pasitól ha megkérdezik/megkérdezem, a válasz "nem tudom, nem számoltam." Én legalább tudom, úgyhogy egy szavuk nem lehet.

2014. nov. 27. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!