Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor k*rva vagyok ha 13 évesen vesztettem el a szüzességem? 17/L
Én 20 éves vagyok, és lány, és osztom az előttem szólók véleményét. 4 év alatt 10-20 pasi? Konkrét számot nem is tudsz? Én a magam 3 nem-szűz éve alatt most fogyasztom a 6. partnerem, és még ezt is sokallom....
Ha fiú lennék, lehet, nem érdekelne a múltad, persze, a saját párom múltja se érdekel ilyen számok szempontjából, csak tudod, aki ilyen fiatalon ribanc, az később is "élni" akar majd, szóval, nemigen tudnék benne megbízni és sok jövőt jósolni a kapcsolatunknak... :S Bocsi...
én vagyok 13 és még szerelmes se
válasz:
AZ
Nem vagy az. Jó, én is sokallom azt a 10-20at (az furcsább, hogy nem tudod a konkrét számot.)
13 évesen kicsit talán korai volt, de így történt, és amúgy senkinek semmi köze a múltadhoz.
Én 14 évesen vesztettem el. Mi elég sokáig együtt maradtunk.
Nekem 24 évesen volt olyan időszakom, hogy felhalmoztam pár fa$zt, 28nál tartok összesen. Igaz 26 éves vagyok.
De semmi r¡bancos nincs rajtam/bennem, nem játszom meg magam. De nincs rám írva sem a szülességem elvesztésének dátuma, sem hogy hány emberrel szexeltem. Sok pasitól ha megkérdezik/megkérdezem, a válasz "nem tudom, nem számoltam." Én legalább tudom, úgyhogy egy szavuk nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!