Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor k*rva vagyok ha 13...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor k*rva vagyok ha 13 évesen vesztettem el a szüzességem? 17/L

Figyelt kérdés
Pasimmal arról beszélgettünk valamiért hogy én még anno milyen korszakaimat éltem. És hát mikor mondtam neki hogy 13 éves korom óta nem vagyok szűz elég furcsán nézett meg után furán is viselkedett..
2013. jan. 3. 20:26
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
hát, az biztos, hogy nem normális...
2013. jan. 3. 20:27
 2/30 anonim ***** válasza:
Most akkor nem vagy az, de 13 évesen, ha pénzért csináltad, akkor az voltál.
2013. jan. 3. 20:27
 3/30 anonim ***** válasza:
Hány pasival voltál azóta? Váltogatod sűrűn? Visszaélsz a szexualitásoddal, hogy különböző előnyökhöz/ajándékokhoz juss?
2013. jan. 3. 20:28
 4/30 anonim ***** válasza:
95%
ki volt az a pedofil állat?
2013. jan. 3. 20:28
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Kurvа az, aki pénzért csinálja. A ribi helyesebb kifejezés lenne.

Egyébként nem feltétlenül. Én már semmin nem lepődök meg... de nem tudom, hová ez a nagy sietség?

Ha stabil párkapcsolatban, szerelemből történt (13 évesen ezzel erős fenntartásaim vannak), akkor nem neveznélek annak. Ha csak menőségből (mert mindenki elveszíti, akkor gyorsan nekem is el kell), vagy mert egyszerűen nem bírtál magaddal, és "muszáj volt megdugatni magad", (mert hű de helyes pasi, azzal ugye muszáj), akkor igen, ribi vagy.

2013. jan. 3. 20:29
 6/30 A kérdező kommentje:
Pénzért nem csináltam soha. Azóta kb 10-20 pasival voltam és volt idő mikor sűrűn válogattam de mostanába nem.
2013. jan. 3. 20:30
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

4 év alatt 10-20 (tehát még pontos számot sem tudsz). bravó

Hát... nem csodálom, hogy furcsán nézett.

2013. jan. 3. 20:31
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát én is furán néznék ha tudnám hogy a barátnőm 13 évesen szinte gyerekként már kefélt valakivel.. Egy ilyen vallomás egy tökrúgásnak ér fel..

Azóta hány pasassal feküdtél le???

24/F

2013. jan. 3. 20:31
 9/30 anonim ***** válasza:
Tehát 13 éves korod óta kb. 15 pasi. És minddel le is feküdtél?
2013. jan. 3. 20:32
 10/30 anonim ***** válasza:
te jó isten... 17 évesen ennyi pasival, és nem tudja pontosan mennyi:( hát elég szomorú vagyok.. még ha 20 felett lennél.. de így:/ hát ez bizony gáz, örülj, hogy ha ezek után veled marad, mert más össze se jönne ilyen lánnyal, gusztustalan
2013. jan. 3. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!