Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor k*rva vagyok ha 13...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor k*rva vagyok ha 13 évesen vesztettem el a szüzességem? 17/L

Figyelt kérdés
Pasimmal arról beszélgettünk valamiért hogy én még anno milyen korszakaimat éltem. És hát mikor mondtam neki hogy 13 éves korom óta nem vagyok szűz elég furcsán nézett meg után furán is viselkedett..
2013. jan. 3. 20:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
56%

10-20???XDDDD

nem k*rva vagy...csak ribanc.

bocs, nicns szebb szó.

de ribi ből is kell, nopara. :D

am megjegyzem egy normális átlagos csajnak egész életében 10 pasija ha van. ;)

2013. jan. 3. 20:33
 12/30 anonim ***** válasza:

10-20 pasin túl vagy 17 évesen??!!

Bakker, egy NAGY ribanc vagy!!!

13/30 anonim ***** válasza:
Remélem azt a 10-20 pasit is elmondtad neki :D.
 14/30 anonim ***** válasza:
20 pasas????? Te nem vagy qrva.. de a ribi az találó nagyon..mint egy átjáróház... Megsúgom neked, hogy egy pasas sem örül ha a nőjét mindenki megdugja...
2013. jan. 3. 20:35
 15/30 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cigány!!!!!!!!!
2013. jan. 3. 20:37
 16/30 Mara Acoma ***** válasza:
Hát ez nagyon gáz... az Én lányom 13 éves, de még csak nem is csókolózott. Oltári nagy ribanc vagy hallod! Remélem anyád elolvassa, milyen kérdést írtál ki és lekever egy jó nagy taslit.
2013. jan. 3. 20:37
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

>10-20 pasival voltam

>13 évesen vesztettem el

Ki akar egy ilyen lánnyal járni? Én biztos nem, ha ezeket meghallom, olyan messzire elkerüllek amennyire csak lehet. Ez nem normális.

2013. jan. 3. 20:39
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos. Lehet otthon nincs előtte jó példa, esetleg nagyobb testvér, és azt hiszi ez a természetes. 15 évesen is fiatalnak éreztem magam a szexhez. Tavaly sikerült elveszíteni.

21/N

2013. jan. 3. 20:40
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Rövidesen azért fogsz kétségbe esni, hogy miért nem találsz egy normális pasit. Ki ne írd a kérdést, mert itt a válasz!!
2013. jan. 3. 20:41
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, normál esetben egy kapcsolat úgy kezdődik, hogy két ember megtetszik egymásnak, vagy valamiért szimpatikus lesz. Ezután közelebbről megismerik egymást, ha nem csak mint jófej barátok akarnak lenni, akkor úgymond randizni kezdenek, majd ha szerelmesek lesznek, akkor összejönnek és járnak. És ha járnak, akkor a megfelelő időben szeretkeznek. És akkor mondjuk nem a fél város megy át rajtad, hanem csak egy-kettő, aki tényleg megérdemel.

De gondolom, nálad ez fordítva volt. 20 pasi? 4 év alatt? Az évente 5... azaz durván 2 hónapra jut egy pasi, feltételezve, hogy hosszabb szünet nem volt köztük. Most erre mit mondjak?... Talán csak ennyit: [link]

2013. jan. 3. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!