Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék egy ilyen összetett probléma esetén?
Figyelt kérdés
Sok sok problémával tarkított a kapcsolatunk, pedig ennek nagy része szerintem megoldható lenne, mert mi generáljuk a sok feszültséget. Az egyik gond, hogy nem tudjuk megfelelően kezelni a konfliktusokat, és veszekedés közben néha már nagyon undok dolgokat is tudunk egymásra mondani, és attól félek, nincs már tisztelet bennünk a másik iránt, hiszen ilyeneket ki tudtunk mondani. Erre. jön, hogybarátom nagyon ritkán kér bocsánatot, nagyon makacs, és sokáig haragban vagyunk (napokig). Aztán itt van, hogy nagyon kevés az önbizalmam, és szerintem (najó biztosan) rájött már erre a barátom is, és így oda a varázs, és a kisugárzásom. Hab a tortán a féltékenység. A barátom is tud az lenni, de ő legalább magában tudja tartani. Egy szitu után nyugodtan elmondja, hogy "igen, nagyon elegem volt, ahogy vizslatott az a fiú, de most mit csináltam volna, nem verhetek be neki..."Ezért csodálom is, mert ami engem illet, ha csak egy valaki hozzá szól (lány) először nyugodt vagyok, de aztán addig addig pörgetem magam és a gondolataimat, hogy eljutok addig, hogy biztos nagyon tetszik neki, és nem bírok magammal, kiakadok. Lenyugszom, megint eszembe jut, megint kiakadok (sokszor nem neki, hanem itthon egyedül puffogok, és azt gondolom, biztos ő tetszene neki, már csak megszokásból van velem )További gond még, hogy több, mint két éve együtt vagyunk, és az is zavar, hogy sokszor olvasom itt, meg hallom is másoktól, hogy úgy tűnt, minden oké, de a fiúnak már sok volt az évekből, és lelépett, vagy olyanok csalják meg a párjukat, akiről senki sem hitte volna. Oké, hülye vagyok. Megoldás van a fejbelövésen kívül?:))2013. jan. 3. 10:57
12/15 A kérdező kommentje:
77%-os válaszoló: ne hülyéskedj már! Nekem ez a kapcsolat nem vicc! Tudod, hogy nem ismerjük egymást.
2013. jan. 3. 11:28
13/15 anonim válasza:
Alapvető problémák vannak a kapcsolatban,úgy,mint a tisztelet hiánya,és a bizalomé.Ismerős a probléma,és szerintem két út létezik:gyökeresen változtattok a saját viselkedéseteken,önmagatokért,és a másikért,vagy hagyjátok a fenébe,és kerestek olyan partnert,aki gondolkodásilag,és minden téren hozzátok illik.Az ugyanis könnyen megeshet,hogy abszolút nem illetek egymáshoz,mert máshogy láttok dolgokat,és képtelenek vagytok összhangba hozni az igényeiteket,elvárásaitokat.Neked egy támogató pár kell,aki segít az önbizalmadat növel,aki biztat és bátorít,neki egy nő,aki megtöri a fene nagy egóját és büszkeségét.
14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: akkor lehet, hagynunk kellene egymáast?:( Olyan rossz érzés, mert tudom, hogy ha fájna is neki, akkor sem tudnám meg soha, max évek múlva kiderülne valahogy. Darabokra fog törni a szívem, érzem előre...nagyon rossz, de ugye ami nem öl meg, az erősít. Az biztos, hogy mostanában nem kell kapcsolat...soha nem fog megváltozni, vagy majd csak olyan lányért, aki egy r*banc...ez annyira tipikus. Hogyan lehetne olyan nővé válnom, aki megtöri az egoját...esélytelen. Majd az töri be, akit nem fog érdekelni.
2013. jan. 3. 12:58
15/15 anonim válasza:
A feltekenykedessel es bizonytalansaggal csk elijeszted, meg ha ki sem mondod. Biznod kellene benne, azert van veled mar vagy 2 eve, mert veled akar lenni. Ha a konfliktusnal nem megy maskepp hagyjatok abba, mielott meg megbantanatok a masikat, majd higgadtabb fejjel atbeszelitek mindenki allaspontjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!