Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátommal tegnap békültünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal tegnap békültünk ki? többi lent

Figyelt kérdés
na van egy barátom majdnem 2 hónapja.. és ugye jött ez a szilveszter és külön töltöttük én a barátnőimmel ő meg egy házibuliba.. majdnem szakítottunk mert én előtte hülyeséget csináltam... én kértem bocsánatot meg minden és tegnap hajnalban elkezdi nekem h csinált egy nagy hibát.. én kérdeztem h mit? (reménykedtem benne h nme csalt meg) de megcsalt a barátom smárolt egy lánnyal ott akit még én is ismerek .. és azt mondta h nagyon megbánta meg szeret stb.. és tegnap du találkoztunk és megbeszéltükhh legyen tovább a döntés rajtam múlott.. így hát megbocsátottam neki mert szeretem! de nem tudom hogy jól döntöttem-e.. de amióta megtudtam h kivel meg ezt az egészet olyan csalódás és szomorúság, a sírás kerülget van bennem pedig kibékültünk.. de smárolni meg nem is akartam ezekután vele avval a tudattal h mással smárolt előtte való nap... és nekem ez szarul estett de szerintetek jól döntöttem? vagy nem sokáig fog tartani ez a kapcsolaT? (bocsi az írás hibákért) 15/L
2013. jan. 3. 01:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Te milyen hibát csináltál?
2013. jan. 3. 01:14
 2/7 A kérdező kommentje:
én nem mondtam neki azt hogy szeretlek..pedig nagyon szeretem... csak mivel zárkózott típus vagyok ezért midnent később merek kimondani..
2013. jan. 3. 01:16
 3/7 anonim ***** válasza:
H tud vki vkit is megcsalni..kajak...hoooooooooogyy??
2013. jan. 3. 01:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Hagyd el, kajak ..ember...
2013. jan. 3. 01:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Az nem hiba, h nem mondtad, ki h szereted.. nem kell állandóan mondogatni, éreztetni kell a másikkal. Ha érezteted, nincs gond.

Én szakitanék a helyedben. Ha képes csókolózni egy másik lánnyal, akkor ott gáz van. Itt mindenki azzal indokol mindent, hogy bulizott, meg részeg volt. És itt jön a kérdés: ha valaki bulizik a barátaival akkor nem tud értemesen gondolkodni? Ha meg nem birja az alkoholt, ne igyon..

2013. jan. 3. 02:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát haver...

Válasz helyett igy egy szotory ami kivel is esett meg váj kicsit... velem...

13 évesen összejöttem egy csajjal ö 12 volt rá 3 honapr amegkurtma midne szép jo rá 1-2 honapra nem tom már ugy szilveszter elött vmikor legjobb haverommal és vele piálgatutnk mikor kimentem wcre lesmárolta...

Amikor kimentünk mászkálni és piálgatutnk megint elmentem bokorba hugyoztam emgint lemsárolta és majd még 1X

Akkor megbocsájtottam neki és ég 2 évig voltunk együtt ugy 2012.12.22 kb asszem itt én eldontöttem h nem tudok együtt élni azzal a gondolattal, h emgcsalatk pedig én nem voltam annyira kész mint te h sirás meg nem tudtam csokolozni de eza tudat és az h sokat vitáztunk egy érzelem mentes pszihopatát csinált belölem...

Nem bánom mert király a tudat, h ha összejövök egy csjajal és még 1X megcsal akk mosolyogva dobom ki és semmi lelki fájadlom de azért snekinek se ajánlanám

Amit csak javasolhatok neked, az az, hogy minnél hamarabb szüntes meg vele minden féle kapcsolatot!! MINDENT szal ne is járjatok össze kurni mert ha belezugsz akkor szopod a fhaszt............

remélem segitettem

16/f

2013. jan. 3. 03:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Tanulj már meg normálisan írni utolsó..
2013. jan. 3. 04:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!