Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Istenem, én annyira hülye vagyok, teszteltem egy pasit, és ez miatt lett vége?
Figyelt kérdés
Össze jöttem egy pasival,akit szeretek,de láttam rajtam hogy ő nem szerelmes,csak én és csak azt akarja,a sexet. ezért teszteltem,facebookon elkezdtem a barátnőmnek a pasijával beszélgetni,mert össze beszéltünk,és ő ezt látta,hála istennek ideges is lett,de elküldött,és vége..:'( ki vagyok utána persze mondtam,neki de drágám,csak azt akartam MEG TUDNI,HOGY SZERETSZ-E ÉS NEM CSAK ARRA KELLEK NEKED,DE MÁR MINDEGY MERT VÉGE..2013. jan. 2. 17:29
1/12 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz,pont ma szakítottunk,és azt mondta hogy az én hülyeségem miatt nagyon bánom..:(
2013. jan. 2. 17:30
2/12 anonim válasza:
Ha ennyire szerencsétlen voltál, akkor viseld a következményeket, lehet h beléd szeretett volna.
4/12 anonim válasza:
csak várta az okot, hogy szakíthasson
5/12 anonim válasza:
Gratulálok hozzá. Miért nem lehet egyszerűen csak szeretni? Ha nem szeret, akkor úgyis kiderült volna, mindenféle tesztelés nélkül. Még szép, hogy szakított, nekem se kellene egy olyan lány, aki nem bízik bennem.
6/12 anonim válasza:
Őszintén szólva tényleg elég buta és gyerekes ötlet volt ez Tőled,tehát hibáztál Te is,viszont megnyugtatlak,hogy enélkül az incidens nélkül is elküldött volna a fenébe.Ez az egész csak egy jó ürügy volt Neki arra,hogy megszabadulhasson Tőled.Elvégre írod,csak szexet akart volna maximum.Nem kár érte...
7/12 anonim válasza:
Ha pasi lennél és egy nő lépett volna így, akkor még lenne esélyed, de mivel nő vagy és pasi lépte ezt, így azt mondom: ez egy ócska ürügy volt.
8/12 Patrik24 válasza:
Jól tette, hogy szakított veled, aki igazán szereti a másikat az nem csapja be (vagy ahogy te hívod "teszteli").
9/12 anonim válasza:
Ha csak a szexet akarta volna akkor meghúzott volna úgy is hogy nem vagy hűséges. Lehetett volna ebből hosszú távú kapcsolat. Sajnos sok nő elvetettségben szenved és egyszerűen nem tudja elhinni hogy a párja tényleg szereti. Az ilyen tesztelések meg a kapcsolat meggyilkolását jelentik általában. Eljátszottad a bizalmát.
10/12 valaki a tömegből válasza:
Ez egy eléggé szánalmas húzás volt. Ráadásul még a saját kategóriájában is sematikus és közhely. Bár gondolom a pasid sem különb nálad. Már csak a leírás alapján is mivel egy normális ember messziről elkerül téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!