Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudtok jó tanácsokat adni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok jó tanácsokat adni? Teljesen tanácstalan vagyok! Picit hosszú lett előre is bocsi.

Figyelt kérdés

Na szóval..hol is kezdjem! Van egy lány akiért megőrülök, borzasztóan szerelmes vagyok! Ilyet soha nem éreztem még senki iránt, pedig már volt dolgom lányokkal! :) Szóval egy éve szerelmet vallottam neki! Nem alakult ki akkor köztünk különösebben semmi! Igaz nem rég lett vége a párkapcsolatának! Talán el siettem. Nem is erőltettem tovább a dolgot. Csak haveri szinten voltunk egymásnak havi 1-2szer dumáltunk. Most úgy alakult hogy szilveszterkor együtt voltunk egy kis társasággal és ő is ott volt. Persze vele voltam végig és régi érzések kegyetlenül elő törtek belőlem, de láttam hogy belőle is és tudom hogy (talán) ős is többet érez irántam. Másnap együtt utaztunk haza és akkor is borzasztóan jól elvoltunk, és végig nevetve és jól érezve magunkat jöttünk Na itt jön a bökkenő! Én Budapesten tanulok, ő pedig 150 km-el arébb ://// Még ha össze is jönnék vele ez távkapcsolat lenne egyenlőre. De érzem hogy nem hagyhatom megint elmenni mint egy éve! Nem élném túl, vagyis hónapokig padlón lennék! Most szombaton lesz egy buli ahova megyünk és ott szeretnék vele beszélni erről! De nagyon félek! Kérlek segítsetek! Bármely apró tanács segíthet! Köszi előre is

19F

2013. jan. 2. 22:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Itt vagyok valaszolok:) talalkoztunk es beszeltunk! De vegul nem alakult ki belole semmi! Az elejen nagyon nehez volt de tul tettem magam rajta es most van egy gyonyoru szep imadnivalo baratnom! :) talan ez k kellett ehhez:)
2014. jan. 25. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!