Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mikor szokták úgy érezni, hogy megkérik a barátnőjük kezét?
Mindenképpen megvárják, amig minden egyes probléma rendeződik? Végülis, gondok mindig lesznek.. nincs még meg a sulink, egyetemre járunk még. Ő tavasszal diplomál, legalábbis úgy tervezi. Van esély rá aztán? Én jövőre leszek végzős, aztán egy városban tervezünk lakni az én master-em ideje alatt. De ezt nem fixáltuk még le, csak beszéltünk róla, erőltetni se akarom, nehogy az legyen, hogy ki akarom őt fogni.
22, l, 26, f
Csak akkor mennék bele, ha gyerket is elfogadnék tőle, semmi más indok nincs rá,hogy ilyen szorosra legyen fűzve a viszony.
Azért volnának kritáriumok: Ne legyen egy hernyó a nő, ne legyen hosszútávon sem egy elviselhetetlen, álladóan feszültségkeltő perszóna, hanem jó problémamegoldó kell legyen, mert ebből leszürhető,hogy mennyire tud házisárkánnyá fejlődni az évek során. Ha hajlamos rá, akkor bukta a dolgot, nem kell ilyen förmedvény a nyakamra.
Kell ,hogy még jó sok idő után is élvezzem a társaságát, és adjon izgalmat a szexben. Ha ezek megvannak, akkor szivesen leélnék vele egy életet, emrt egy igazi belevaló tásat találtam.
"az időmet se vesztegesse senki"
Na az ilyen nőktől mentsen meg az ég. Szóval ha szeret de nem akarja elkapkodni akkor csak vesztegeti az idődet. NO COMMENT!
nem, nekem okés, sőt úgy a normális, h nem kapkodja el. de pl. ha már 30 évesek leszünk, akkor is majd azt mondjuk, h fiú és lány vagyunk, nem vőlegény meg menyasszony? azért az egy kicsit nevetséges számomra..
egy másik válaszolónak: ki lehet birni, h ne lehetne.. csak nem tudom elképzelni. itt lépten-nyomon arról olvasok, h ahogy megvolt az esküvő, már nem volt szex, meg minden sz.r lett.. ez a kettősség van bennem:( h akkor most mi az igazság?
A kérdező egyértelműen le akarja magát kötni, fél az egyedülléttől vagy a magánytól. Nem bízik igazán a párjában.
Ha nem így van, akkor lényegtelen a "házasság" gondolata, hiszen váratlanul a legjobb. És ez bizony a pasitól függ, ami normális esetben nem 2 év.
Nekem is volt barátnőm 2 is. Egyikkel másfél évig voltam együtt, másikkal meg kicsivel több mint 2 évig. Mikor elértük az 1-éves viszonyt, már elgondolkoztam azon hogy "milyen lehetne házasságban élni", majd mint számolható, egyiknél ~ fél év másiknál ~ 1 év kellett arra, hogy ez igazából egyátalán nem müködik köztünk.
Lényeg, hogy akkor még úgy éreztük mind2-en, hogy örökkön örökké együtt. De én se vennék el 5 évnél korábban semmilyen nőt, pont ezért. 2-3 év kell átlagban ahhoz, hogy kihüljön egy szerelem (mármint magában a hormon alakul át 2-3 év után), és ez nem csak tudományosan bizonyított, hanem mindenki észreveszi, akinek több "komoly" kapcsolata volt.
Ezért írtam 5 évet, hiszen 2-3 év után ha még mindig lángol a "szeretet" akkor megtalálta(m) az igazit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!