Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak mikor szokták úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mikor szokták úgy érezni, hogy megkérik a barátnőjük kezét?

Figyelt kérdés

Mindenképpen megvárják, amig minden egyes probléma rendeződik? Végülis, gondok mindig lesznek.. nincs még meg a sulink, egyetemre járunk még. Ő tavasszal diplomál, legalábbis úgy tervezi. Van esély rá aztán? Én jövőre leszek végzős, aztán egy városban tervezünk lakni az én master-em ideje alatt. De ezt nem fixáltuk még le, csak beszéltünk róla, erőltetni se akarom, nehogy az legyen, hogy ki akarom őt fogni.

22, l, 26, f

2013. jan. 2. 21:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Csak akkor mennék bele, ha gyerket is elfogadnék tőle, semmi más indok nincs rá,hogy ilyen szorosra legyen fűzve a viszony.

Azért volnának kritáriumok: Ne legyen egy hernyó a nő, ne legyen hosszútávon sem egy elviselhetetlen, álladóan feszültségkeltő perszóna, hanem jó problémamegoldó kell legyen, mert ebből leszürhető,hogy mennyire tud házisárkánnyá fejlődni az évek során. Ha hajlamos rá, akkor bukta a dolgot, nem kell ilyen förmedvény a nyakamra.

Kell ,hogy még jó sok idő után is élvezzem a társaságát, és adjon izgalmat a szexben. Ha ezek megvannak, akkor szivesen leélnék vele egy életet, emrt egy igazi belevaló tásat találtam.

2013. jan. 2. 22:20
 12/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem akarlak bántani, de nagyon kikívánkozik belőlem a kérdés. Ha szerinted ki se lehet bírni együtt 5 évet, akkor MINEK az eljegyzés?
2013. jan. 2. 22:29
 13/20 anonim ***** válasza:
52%

"az időmet se vesztegesse senki"

Na az ilyen nőktől mentsen meg az ég. Szóval ha szeret de nem akarja elkapkodni akkor csak vesztegeti az idődet. NO COMMENT!

2013. jan. 2. 22:38
 14/20 A kérdező kommentje:

nem, nekem okés, sőt úgy a normális, h nem kapkodja el. de pl. ha már 30 évesek leszünk, akkor is majd azt mondjuk, h fiú és lány vagyunk, nem vőlegény meg menyasszony? azért az egy kicsit nevetséges számomra..

egy másik válaszolónak: ki lehet birni, h ne lehetne.. csak nem tudom elképzelni. itt lépten-nyomon arról olvasok, h ahogy megvolt az esküvő, már nem volt szex, meg minden sz.r lett.. ez a kettősség van bennem:( h akkor most mi az igazság?

2013. jan. 2. 22:41
 15/20 A kérdező kommentje:
engem meg az olyan pasiktól, akik 30-40 évesen is még a számítógép előtt rohadnak vmi játék előtt, és eszük ágában sincs felnőni..
2013. jan. 2. 22:44
 16/20 anonim ***** válasza:
Ja mert a hitelcsapdás gyerekért lakásért agyongürcölős élet az olyan k_baszott szórakoztató. lehet hogy ők a szerencsések...
2013. jan. 2. 23:31
 17/20 A kérdező kommentje:
gondolj már bele, ha azt mondanám, h még sok emberrel akarok d.gni, nem akarok gyereket(ami igaz is, mármint a gyerek része), akkor meg én lennék a r.banc.... :D nektek tényleg nem jó sehogy se:D
2013. jan. 3. 10:43
 18/20 anonim ***** válasza:
Senki nem ribamcozott senkit, de a nem nősülős férfiakat elég sokszor leselejtezik a hátuk mögött. Azt meg még kevesebben vallják be a nagy családalapítók közül, hogy néhány év alatt rádöbbennek hogy nem ilyen lovat akartak.
2013. jan. 3. 11:39
 19/20 A kérdező kommentje:
na, nem tudom, csak körülöttem már nagyon sok lánynak megkérték a kezét. én is el akarok mondani magamról ilyesmiket:)
2013. jan. 3. 12:08
 20/20 anonim ***** válasza:

A kérdező egyértelműen le akarja magát kötni, fél az egyedülléttől vagy a magánytól. Nem bízik igazán a párjában.

Ha nem így van, akkor lényegtelen a "házasság" gondolata, hiszen váratlanul a legjobb. És ez bizony a pasitól függ, ami normális esetben nem 2 év.

Nekem is volt barátnőm 2 is. Egyikkel másfél évig voltam együtt, másikkal meg kicsivel több mint 2 évig. Mikor elértük az 1-éves viszonyt, már elgondolkoztam azon hogy "milyen lehetne házasságban élni", majd mint számolható, egyiknél ~ fél év másiknál ~ 1 év kellett arra, hogy ez igazából egyátalán nem müködik köztünk.

Lényeg, hogy akkor még úgy éreztük mind2-en, hogy örökkön örökké együtt. De én se vennék el 5 évnél korábban semmilyen nőt, pont ezért. 2-3 év kell átlagban ahhoz, hogy kihüljön egy szerelem (mármint magában a hormon alakul át 2-3 év után), és ez nem csak tudományosan bizonyított, hanem mindenki észreveszi, akinek több "komoly" kapcsolata volt.

Ezért írtam 5 évet, hiszen 2-3 év után ha még mindig lángol a "szeretet" akkor megtalálta(m) az igazit.

2013. jan. 3. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!