Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mikor szokták úgy érezni, hogy megkérik a barátnőjük kezét?
Mindenképpen megvárják, amig minden egyes probléma rendeződik? Végülis, gondok mindig lesznek.. nincs még meg a sulink, egyetemre járunk még. Ő tavasszal diplomál, legalábbis úgy tervezi. Van esély rá aztán? Én jövőre leszek végzős, aztán egy városban tervezünk lakni az én master-em ideje alatt. De ezt nem fixáltuk még le, csak beszéltünk róla, erőltetni se akarom, nehogy az legyen, hogy ki akarom őt fogni.
22, l, 26, f
Miért kell papír arra a másik 3 évre? Biztosíték kell?
Mert az már baj.
A hosszú kapcsolat titka nem 2 év alatt derül ki. Nézz TV-t. Rengetegen házasodnak össze 1-2 év kapcsolat után, és lám, túl korai, vállnak is. Tisztelet a kivételnek aki kb 5-10%.
Persze a maradék 90%-ék is azt hitte, hogy ez az álomkapcsolat.
Ha eyg szó nem esett a dologról, és úgy kéri meg a kezed-tehát valóban egy szó sem-akkor a srác az egész életét veled akarja leélni.
Ha már szöveg volt róla és célozgatás stb. Az már nem ugyanaz mint az első verzió. itt már necces a dolog.
utolsó ez hülyeség!
Ha én szeretek egy nőt simán célozgatok a házasságra, hogy mennyire jó lenne vele. Ez szerintem teljesen normális, sőt ennek általában pozitív hatása volt eddig mint negatív.
Akkor kérem meg a lány kezét, amikor az enyém már elfáradt!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!