Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nézik meg a nőket, ha van barátnőjük, vagy feleségük? Még akkor is, ha ott van mellettük a párjuk? Jelent ez nekik valamit? A nőket ez nem zavarja?
én nálam is volt már példa, hogy mikor ültünk kérdezte, hogy szerintem annak a lánynak milyenek a lábai. sosem zavart, mert basszus had nézze.. :D még néha a csajok mellét is megbeszéljük.. persze vagy hogy bevágom a "kamudurcit" de sose vesztünk ilyenen össze. persze az más tészta ha ismeri a lányt és többször nézegeti.. nálunk ezeket általában tök idegen lányokkal vagy közös ismerősökkel szoktuk.
+ én is megmondom neki ha pl strandon vagyunk, hogy huhh bassz*s milyen jól áll annak a srácnak a nacija vagy milyen jó a teste. és ez őt sem zavarja mert ő is elmondja a véleményét.
szerintem jó így, hogy bármit meg tudunk beszélni, egyszerre vagyunk haverok és szeretők. :)
Nálunk is így van, mint az utolsó írta :)
Első voltam.
"Mert hűséget fogadtak, nem vakságot." Pontosan
Csajok is megnézik a pasikat, csak nem olyan feltűnően és nem annyira nyálcsorgatva :D
azért ne várd el hogy pasik majd szemellenzőt vesznek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!