Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak miért nézik meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért nézik meg a nőket, ha van barátnőjük, vagy feleségük? Még akkor is, ha ott van mellettük a párjuk? Jelent ez nekik valamit? A nőket ez nem zavarja?

Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
"Mert hűséget fogadtak, nem vakságot." :) Én lány vagyok, de ha a barátom esetleg rápillant egy másik csajra, vagy a haverjával a jelenlétemben beszélik meg hogy szép-e az a csaj vagy jól néz-e ki, nem zavar, általában az én véleményemet is kikérik :) Persze azért a barátom ha ott vagyok nem csinál olyat, hogy visszafordul egy lány után, én úgy tudom akkor sem teszi, mikor nem vagyok a közelben :) Szerintem nincs azzal semmi baj, de viszont ha csorgatja a nyálát másik csajokra akkor ott már baj van!
2012. okt. 18. 18:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Ezért:

[link]

2012. okt. 18. 18:08
 3/8 anonim ***** válasza:

én nálam is volt már példa, hogy mikor ültünk kérdezte, hogy szerintem annak a lánynak milyenek a lábai. sosem zavart, mert basszus had nézze.. :D még néha a csajok mellét is megbeszéljük.. persze vagy hogy bevágom a "kamudurcit" de sose vesztünk ilyenen össze. persze az más tészta ha ismeri a lányt és többször nézegeti.. nálunk ezeket általában tök idegen lányokkal vagy közös ismerősökkel szoktuk.

+ én is megmondom neki ha pl strandon vagyunk, hogy huhh bassz*s milyen jól áll annak a srácnak a nacija vagy milyen jó a teste. és ez őt sem zavarja mert ő is elmondja a véleményét.

szerintem jó így, hogy bármit meg tudunk beszélni, egyszerre vagyunk haverok és szeretők. :)

2012. okt. 18. 18:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is így van, mint az utolsó írta :)

Első voltam.

2012. okt. 18. 18:54
 5/8 anonim ***** válasza:
nálunk is így van, van h én szólok h nézze meg milyen szép csaj megy ott:) miért ne nézhetné? valljuk be, mi is megnézzük a jó pasikat.
2012. okt. 18. 19:17
 6/8 anonim ***** válasza:
54%

"Mert hűséget fogadtak, nem vakságot." Pontosan

Csajok is megnézik a pasikat, csak nem olyan feltűnően és nem annyira nyálcsorgatva :D

azért ne várd el hogy pasik majd szemellenzőt vesznek fel.

2012. okt. 18. 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:
A különlegesen szép embereken általában a legtöbbünknek megakad a szemünk még ha csak pár pillanatra is legyünk nők, vagy férfiak, ezt természetesnek gondolom, nincs benne semmi. Vannak viszont, akik tényleg minden gátlás nélkül forgolódnak, nyáladzanak a nők után, néha a párjukkal sétálva is, az ilyen szerintem megalázó.
2012. okt. 18. 19:55
 8/8 anonim ***** válasza:
na az álszent emberek szavazgatnak látom!
2012. okt. 19. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!