Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan gyakori, hogy testesebb, kövérebb férfiaknak is vékonyabb barátnőjük van?
mert attól hogy valami nem szép még a szépek tetszenek neki
és íme, itt a példa hogy gyakran a nőt a belső értékeket lesik :D szóval ezek után lehet kussolni hogy a nőknek minden a külső meg a pénz mert itt a bizonyíték hogy nem :D
ez változó...kinek mi...
aki sok ilyet lát a környezetében az ebből indul ki aki pedig nem az meg nem, de mindenki a környezetéből indul ki
ma 19:15
ez baromság...
a párom macis (184/93 kb) én vékony (164/50) és abszolut nem vagyok igénytelen, sőt, Ő sem...
Hogy a kérdésre is válaszoljak: nem tudom a választ Kedves Kérdező :) Engem a párom személyisége fogott meg nagyon, hogy mennyire önzetlen, kedves és jó humorú és még sorolhatnám....:) Ezek a tulajdonságok mellett nem érdekelt hogy van pocak vagy nincs :)
N22
Fura, én a tipikus jó fiúk közé tartozom. Mégsem mászott rám egy nő sem, de egy tapló, kopasz 190cm, 120kg-ós csávó már is elkelt fura mód.
egy alacsony, vékony srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!