Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Rengeteg választ kérek!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Rengeteg választ kérek! Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Ha a vonaton leültök egy lány mellé vagy ő ül le mellétek.

a. Beszélgettek és felírja a számát egy papírra és odaadja

b. Ha nem beszélgettek és ha ugyanezt teszi.

Ha tetszik a lány vagy nem akkor mit reagálnátok?

Ha lenne barátnőtök akkor mit?

Ill. milyen szöveg tetszene átadásnál?

Bocsi, elhagytál valamit. xD

Örülnék ha eltennéd.

16-24 éves korcsoport érdekel. Megkeresnétek egyáltalán a lányt?

2013. jan. 2. 20:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mivel nincs barátnőm, alapból tetszene a helyzet :) Az "örülnék ha eltennéd" valahogy jobban tetszene, főleg egy mosoly kíséretében :)
2013. jan. 2. 20:30
 12/19 Dogmatix91 ***** válasza:

Az örülnék ha eltennéd, az felejtős, túl fura :D

Kiesett valami a zsebedből vagy elhagytál valamit az jópofa. Ha tetszene felhívnám, akár beszélgettünk, akár nem. Ha nem tetszene nem valószínű, hogy hívnám, viszont kellemetlen lenne a legközelebbi vonatozásnál ha összefutnánk. Ha lenne barátnőm akkor nem keresném, de ha nagyon tetszene nem dobnám el a számát. Nem feleséget keresek 21 évesen, úgyhogy bármi előfordulhat.

2013. jan. 2. 20:30
 13/19 anonim ***** válasza:
60%

konkrétan meg egy tapasztalat:

a srácoknak ilyen esetekben nincs agyunk, nincs reflexük és csak bambán néznek mint egy idióta és 10perc múlva esik le, hogy mit akartál, amikor már leszálltál a vonatról.

2013. jan. 2. 20:32
 14/19 A kérdező kommentje:
Mennyi annak a valószínűsége, hogy egy emu kiszökik egy tanyáról? Na ugye. :D Történnek érdekes esetek. :)
2013. jan. 2. 20:42
 15/19 anonim ***** válasza:
Én nem csinálnék semmit szerintem.Örülnék,de nem keresném.
2013. jan. 2. 21:00
 16/19 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk nem egyedül utaznátok, hanem haverral, testvérrel, stb.?
2013. jan. 2. 21:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha lenne barátnőm még a telószámot sem fogadnám el. Viszont ha nem lenne és ezzel az "elhagytál valamit" szöveggel adna egy lány telószámot, elraknám. Persze csak akkor, ha tetszene is a lány, ha pedig nem tetszene akkor azt hazudnám, hogy "bocs van barátnőm".
2013. jan. 2. 21:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Még az előző vagyok, folytatnám. Szóval ha baráttal, testvérrel utaznék akkor valószínűleg hely sem lenne mellettem/mellettünk.
2013. jan. 2. 21:21
 19/19 anonim ***** válasza:

Ennek mi értelme?

Ott ülsz, beszélgetést kezdeményezel, ha bejöttök egymásnak, akkor nyomatjátok a témát, ha nem, akkor meg nem...

Nagyon bonyolult ez.

Én hetente 3-4 nap vonatozok 2 alkalommal/nap és rohadtul nem érdekelne, szó nélkül bárki odaadná a számát. Rengeteg nyomorékkal lehet találkozni...

2013. jan. 2. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!