Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én reagálom túl? Vagy másnak is rosszul esne?
Barátommal felmerült az ex-téma. Megnéztem volt barátnője képeit, és teljesen objektíven arra a megállapításra jutottam, hogy a képek alapján én azért egy cseppnyit jobb nő vagyok nála. Mikor ezt megemlítettem páromnak (aki amúgy is folyton az önbizalomhiányom próbálja elméletileg javítani), igazából nem támasztotta ezt alá semmivel, kijelentette, hogy neki bejött az a lány (ez mondjuk, egyértelmű, ha már járt vele), én is bejövök neki, és hogy jellemre igazából tök ugyanolyanok vagyunk.
Kissé nagyon úgy érzem, ez alapján, hogy csak őt akarja velem helyettesíteni, és hogy nem is magamért kellek neki, hanem mert annyira hasonlítok az exre. Most ezt én reagálom túl, vagy normális, hogy rosszul esik?
Nem várom el éppen, hogy mondja, igen, én vagyok a legjobb az életében, de legalább ne mondja azt, hogy olyan vagyok, mint az előttem levő... De szerinte csak félreértettem, mert (utólag már persze könnyű okosnak lenni) neki elvileg egyértelmű, hogy jobb vagyok az exnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!