Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én reagálom túl? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én reagálom túl? Vagy másnak is rosszul esne?

Figyelt kérdés

Barátommal felmerült az ex-téma. Megnéztem volt barátnője képeit, és teljesen objektíven arra a megállapításra jutottam, hogy a képek alapján én azért egy cseppnyit jobb nő vagyok nála. Mikor ezt megemlítettem páromnak (aki amúgy is folyton az önbizalomhiányom próbálja elméletileg javítani), igazából nem támasztotta ezt alá semmivel, kijelentette, hogy neki bejött az a lány (ez mondjuk, egyértelmű, ha már járt vele), én is bejövök neki, és hogy jellemre igazából tök ugyanolyanok vagyunk.

Kissé nagyon úgy érzem, ez alapján, hogy csak őt akarja velem helyettesíteni, és hogy nem is magamért kellek neki, hanem mert annyira hasonlítok az exre. Most ezt én reagálom túl, vagy normális, hogy rosszul esik?

Nem várom el éppen, hogy mondja, igen, én vagyok a legjobb az életében, de legalább ne mondja azt, hogy olyan vagyok, mint az előttem levő... De szerinte csak félreértettem, mert (utólag már persze könnyű okosnak lenni) neki elvileg egyértelmű, hogy jobb vagyok az exnél.

2013. jan. 2. 17:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is olyan "pótlék" féleségnek néz.. de lehet, hogy tévedek, szerintem mindenesetre nem csoda ha rosszul esik..
2013. jan. 2. 18:00
 12/19 anonim ***** válasza:
túlbonyolítod.....ennyire unatkozol?
2013. jan. 2. 18:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Én csak arra következtetnék, hogy rendes ember, az exeit sem gyűlöli, csak mert a szerelem elmúlt.
2013. jan. 2. 18:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha igaz, miért ne mondhatná?
2013. jan. 2. 18:15
 15/19 A kérdező kommentje:
Mondhatja, de egy, nem részéről múlt el a szerelem, hanem a csaj részéről, kettő, akkor sem esik jól az embernek, ha a korábbihoz hasonlítják. Ha nem akar hazudni, akkor ne mondjon inkább semmit. De azt semmi esetre se mondja, hogy pont olyan vagyok, mint a régi...
2013. jan. 2. 18:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Én meg ebbe tudnám belemagyarázni, hogy biztos vagy az érzéseiben, és eldöntötted, hogy az exébe szerelmes.
2013. jan. 2. 18:32
 17/19 anonim ***** válasza:
Megértem hogy rosszúl esik, nálam hasonló a szitu annyival más, hogy a pasim exei mind durván jobb nők voltak nálam, én se olyan magas se olyan vékony nem vagyok mint az elődeim, ennek ellenére oka van annak hogy most velem van és nem velük (ő szakított egyébként). Az önbizalomhiány nagy gond, ne hagyd hogy ez rádtelepedjen. Ha ennyire zavar beszéld meg a pároddal, őszintén és egyszerűen mert nem biztos hogy fogja érteni, a másik hogy ne várd el hogy téged dicsérjen az exet meggyalázza
2013. jan. 2. 19:03
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem azt várom el, hanem hogy ne mondja, hogy pont ugyanolyan vagyok, mint az a lány, aki szakított vele, mert teljesen azt az érzést kelti bennem, mintha csak pótléknak akarna használni.
2013. jan. 2. 19:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Ezt is meg kellene mondani neki
2013. jan. 2. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!