Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tudnál egy olyan kapcsolatban lenni amikor szereted a párod, de nem vagy szerelmes?
Egyáltalán mi a különbség a szeretet és a szerelem között?
Ha szeretsz vele lenni,jó együtt, megnevettetitek egymást, imádtok egymáshoz bújni, jó a szex, minden nap beszéltek, várjátok a találkozót, programokat szeveztek együtt, 2 év után is ugyanolyan vonzalom van... Akkor elvileg szerelem??
A szerelem az, ami a kapcsolatok elején van, liftező gyomor, izgulás, pirulás, állandóan csak rá gondolsz.
Ez enyhül egy idő után, ami teljesen természetes.
Ha nem irtózol tőle, akkor minden rendben!
Én 7 éve vagyok kapcsolatban, és szeretem őt, de nem olyan, mint az elején, mint amikor be voltam lőve a rózsaszín szerelem anyagtól, hogy csak Ő és Ő és Ő és más semmi.
Normális esetben a kezdeti lángoló szerelem szépen lassan - pár hónap együttlét után - átalakul úgymond "szeretet szerelemmé".
Mondjuk aki az izgágasága miatt nem képes szeretetből szerelmes lenni, az soha nem fogja megtapasztalni a tartós párkapcsolat örömeit és folyton cserélgetni fogja a párjait, mert ő azt hiszi, hogy csak az a szerelem, amit az első hónapokban érez az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!