Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom egy másik lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egy másik lánnyal találkozik . Mit tegyek?

Figyelt kérdés

a barátom találkozik egy lánnyal aki mellesleg az osztályfőnököm lánya. szerintetek megcsal vagy valami ?!

15/L

2013. jan. 1. 19:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem lesz probléma. :)
2013. jan. 1. 19:23
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha csak barátok, akkor szerinbtem simán magával vihetett volna Téged is. Azt nem mondta, hogy miért találkozik vele vagy hogy hova mennek, milyen jellegű tali?

Én szoktam találkozni néha egyik barátommal, de olyankor hozza a barátnőjét is. Olyasnit, amit nem mondanék el a lánynak, megbeszéljük skype-on és kész. Sosem volt gond nekem, hogy jön a lány is.

25L

2013. jan. 1. 19:26
 13/19 A kérdező kommentje:
azt mondta hogy csak taliznak mert hogy mostanába szoktak beszélgetni stb ... a barátommal 40 km-re lakunk egymástól , én koleszos vagyok abba a városba ahol ő lakik. szóval nem tudtam volna ott lenni.
2013. jan. 1. 19:38
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszenek egymásnak. Ezért kezdtek el beszélgetni is valószínűleg.
2013. jan. 1. 19:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Semmi okod az aggodalomra szerintem. De mondjuk én ilyen helyzetben elvárnám, hogy ha utólag elmondom, hogy én aggódom emiatt és hogy legyen szíves elmondani, hogy miért találkoztak és mit csináltak, akkor beszámoljon. Szóval ne gyanúsítsd, de ha aggódós alkat vagy, hát az vagy, és fontos neked, hogy elmondjon ilyeneket. Meg persze előre is, de arról már lemaradtál.
2013. jan. 1. 19:46
 16/19 A kérdező kommentje:
kérdeztem tőle hogy merre voltak , mit csináltak , miről beszélgettek .. és mondta hogy tök általános dolgokról beszélgettek meg hogy sétálgattak és nem volt semmi különös. nem szeretném neki mondani hogy zavart engem ez a dolog vagy hogy féltékeny vagyok vagy valami.
2013. jan. 1. 19:59
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem ez nagyon randi szagú...

Szerintem nem akar szakítani veled, amíg a másik lánnyal nem tuti a dolog.

2013. jan. 1. 20:39
 18/19 A kérdező kommentje:
:SSSS
2013. jan. 1. 21:10
 19/19 anonim ***** válasza:

Hát pedig nyugodtan elmondhatod neki, hogy féltékeny vagy és örülnél, ha pontosabban is beszámolna meg ha lehet, elvinne téged is az ilyenekre (az OK hogy nem lehet mindig, de van amikor lehet).

Szerintem fontos, hogy ezt meg tudjátok beszélni, mert nem ez lesz az utolsó alkalom. Persze ne gyanúsítsd, valahogy úgy kell ezt megfogalmazni, hogy "bár a józan eszemmel megbízom benned, a szívemet mégis nyugtalanítja ez". Ha ilyen alkat vagy, hát ilyen vagy. Én azt várnám ilyen esetben a páromtól, hogy amikor igénylem, akkor tényleg számoljon be. Szerintem ettől enyhül is a dolog (mert látod, hogy sok esetben aggódtál, holott semmi alapja nem volt). Ha nem mondja el, mindig benned marad a kétség, és így biztosan nem fog elmúlni se.

2013. jan. 2. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!